Jorge, criticat pentru că nu petrece timp cu copiii lui. Cum a reacționat artistul

De Unica.ro, pe

Jorge (39 de ani) este tatăl a doi copii, o fiică, Karina (13 ani), din primul mariaj cu Alina Crăciun (acum Laufer), și un fiu, David (5 ani), din actualul mariaj cu Ramona Prodea (49 de ani). Invitat în emisiunea „La Măruță”, artistul le-a dat replica celor care l-au criticat pentru că nu ar petrece suficient timp cu copiii lui.

Jorge, criticat pentru că nu petrece timp cu copiii lui. Cum a reacționat artistul

„Mi se scrie: «De ce nu stai cu copiii?». Eu iubesc ceea ce fac. Nu vreau să sacrific nimic pentru copiii mei, pentru că aud alți părinți care spun: «Câte am sacrificat pentru voi, să vă cresc…». Reproșuri pe care le tot auzim. Eu vreau să fiu un exemplu pentru ei. Vreau să le arăt că trebuie să faci ceea ce iubești”, a explicat Jorge.

„Într-adevăr, nu trebuie să neglijezi familia, copiii. Dar, dacă ai un vis, trebuie să fii un exemplu pentru copiii tăi. Nu poți să dai vina, să le reproșezi copiilor tăi că nu ți-a reușit ceva din cauză că te-ai sacrificat pentru ei. Asta e părerea mea”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Jorge, în depresie după decesul tatălui. „Eram sfâșiat, pur și simplu”

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica lui Jorge, Karina

Ce bine se înțeleg Jorge și Alina Laufer, fosta lui soție. Familiile celor doi, reunite pentru aniversarea fiicei lor

„Trebuie să ne facem timp și pentru copii și pentru ceea ce facem zi de zi. Îmi comentează oamenii: «Eu n-am timp să fac sport, tu ai altă viață». Sunt scuze. Acum vreo două săptămâni, la 21:30, ne-am dus în parc. Am făcut o tură de IOR. Nu te costă nimic. Faci 7 mii de pași și e și frumos acum seara”, a mai spus artistul.

Recent, fiul lui Jorge, David, a petrecut 6 zile în spital după ce a contractat un virus care i-a provocat o pneumonie severă. Din fericire, micuțul a reacționat bine la tratament, în prezent fiind acasă. David a fost externat duminică, 27 martie, iar luni, 28 martie, a împlinit 5 ani.

„De la spital la bal! Azi simt recunoștință mai mult ca niciodată. Ieri veneam cu David de la spital, azi ne bucurăm de ziua lui că e perfect sănătos. La mulți, mulți ani fericiți, David! You rock my world. #5ani”, a scris Jorge pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter