Jojo trece prin momente grele cu bunica sa: „Am mai multă credință decât oricând”

De Mădălina Manole, pe
Jojo trece prin momente grele și, după cum a lăsat să se înțeleagă, situația are legătură cu bunica sa, care în luna februarie a fost internată în spital, având probleme de sănătate.

Jojo le-a dezvăluit fanilor că traversează o perioadă destul de delicată. Actrița a transmis un mesaj emoționant pe conturile de socializare, însă nu a dat foarte multe detalii despre situația în care se află: „Dragii mei, e o zi plina de soare și energie bună. Să vă bucurați din plin de ea. Eu trăiesc niște momente foarte speciale și emoționante zilele acestea cu bunica mea. O să vă povestesc la un moment dat. Gândul cu care m-am trezit astăzi însă este acesta: cu adevărat suntem o sămânță de divin. Și această lumină e in noi. Viața ne oferă tot felul de experiențe, mai mult sau mai putin plăcute. Însă faptul că suntem un pic și altceva decât oameni ar trebui să ne bucure imens și să ne umple inimile de viață și încredere.

Jojo trece prin momente grele cu bunica sa: „Am mai multă credință decât oricând”

Am mai multă credință decât oricând că sunt făpturi înzestrate cu lumina divină, și că orice s-ar intampla, și oricat de frică ne este nu suntem singuri. Dacă în acest moment vă aflați într-un impas sau treceți printr-o suferință încercați să intuiti soarele ce va veni după. Dumneazeu e mare și este aici în fiecare clipă. Vă spun asta din toată inima pentru că eu de ieri îl simt prezent în viața și inima mea continuu, alături de mine, familia și bunica mea. Să nu aveți nicio îndoială. Nu suntem singuri. Nu sunteti singuri. Cineva acolo sus dar și aici pe pământ ne iubește. Duminica binecuvantata! Vă trimit toată dragostea mea” – a scris Jojo pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter