Ce meserie a vrut să urmeze Jojo înainte să ajungă actriță: “Părinții nu m-au sprijinit! Au considerat că nu mă puteam întreține”/ Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 noiembrie 2022, 11:44

Cătălina Grama este cunoscută în showbiz sub numele de Jojo încă din 1995, când avea doar 14 ani și își făcea debutul pe micul ecran, după care s-a lansat în muzică, iar actoria a venit ulterior în viața ei, fiind meseria care îi aduce satisfacții pe plan profesional, dar și financiar. Pe lângă piese de teatru, pe Cătălina Grama Jojo o putem urmări și în serialul “Clanul” de la Pro TV, unde deține unul dintre rolurile principale, fiind soția temutului interlop Bebe Măcelaru, personaj interpretat magistral de George Mihăiță.

Cătălina Grama Jojo și-a câștigat statutul în branșă prin profesionalismul și talentul de care a dat dovadă, ea fiind o actriță care își pregătește rolul până în cele mai mici detalii. Protagonista serialului “Clanul” a povestit, pentru Unica.ro, faptul că meseria pe care o are nu a fost prima ei alegere.

Cătălina Grama Jojo a visat să ajungă balerină: „Niciodată nu am avut opțiunea de a câștiga bani”

“Prima mea opțiune în viață a fost balerină, niciodată nu am avut opțiunea de a câștiga bani. A doua mea opțiune în viață, înainte de actorie, a fost pictura, pentru niciuna dintre ele nu am primit sprijinul familiei, tocmai pentru că părinții mei au considerat că nu mă puteam întreține”, ne-a povestit interpreta Magdei din serialul “Clanul”, de la Pro TV.

De ce nu au susținut-o părinții pe Jojo: “Pe mama a deranjat-o. Tata visa să ajungă actor”

Ulterior, Jojo s-a gândit să îmbrățișeze o carieră în actorie, dar nici de data aceasta nu a avut susținere din partea părinților. Cel care a înțeles totuși alegerea ei a fost tatăl, întrucât și el a fost atras de domeniu și chiar și-a testat norocul la admiterea în facultate, dar nu a fost admis.

“Atunci a venit actoria cumva, deși și aici au existat niște nemulțumiri din partea amândurora, deși tata a dat, la un moment dat, la actorie și l-a avut în comisie pe domnul Birlic, pe vremea aceea s-a întâmplat. Tata nu e actor, a fost profesor de Filozofie și Istoria Religiilor, dar și-a dorit foarte mult să devină actor, numai că atunci intrau 2 candidați. Nu neapărat că i-am îndeplinit un vis, dar pe el nu l-a deranjat, pentru că lui îi place zona asta, scrie, îi place foarte mult. Pe mama a deranjat-o un pic mai tare, dar amândoi acum adoră profesia mea și nu m-ar vedea făcând altceva”, a declarat, pentru Unica.ro, Cătălina Grama Jojo.

Cei doi părinți sunt foarte implicați în creșterea celor doi nepoți, iar Jojo se bazează întotdeauna pe ei când are filmări sau spectacole.

Ce spune Jojo despre aptitudinile celor doi copii ai săi

Actrița și-a întemeiat o familie frumoasă cu Paul Ipate, actor pe care l-a cunoscut în urmă cu 8 ani pe platourile de filmare ale peliculei “Nimic despre dragoste”. De atunci, cei doi formează un cuplu, chiar dacă nu cu acte. Îndrăgostiții spun că sunt căsătoriți cu sufletul. Cătălina și Paul sunt părinții Zorei, iar actrița mai are un fiu, pe Achim, din mariajul anterior.

Dintre cei doi copii, se pare că doar Zora ar avea înclinații artistice și sunt șanse să le calce pe urme părinților săi celebri. Însă Jojo este decisă să îi lase să își aleagă singuri drumul în viață și să îi sprijine în alegerile lor.

“Poate Zora un pic, nu e la vâsta la care să știm dacă asta vrea să facă sau nu, dar pot să spun că este extrem de talentată în tot ce face. Cântă, are o voce superbă, fiul meu este foarte creativ, însă are o perspectivă mai fixă, e foarte logic, e foarte bun pe partea de IT, mate, engleză, îi place robotica, programarea.

Sunt două personalități destul de diferite și ca și modalitate de expresie, având doi copii, el mai așezat, mai interiorizat, ea totul în exterior, spectatori, se aplaudă singură, chestii din astea. Fiecare cu felul lui de a fi, dar amândoi sunt incredibili de mișto”, a spus Cătălina Grama Jojo pentru Unica.ro.

Jojo și Paul Ipate, tachinați de fiu: “Achim face mișto de noi”

Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate sunt actori, joacă în spectacole de teatru, filme, seriale TV și reclame, meseriile lor fiind în lumina reflectoarelor și conferindu-le notorietate. Doar fiul actriței a observat că mama lui și Paul nu trec neobservați când merg în concediu.

“Îl percep și nu îl percep, pentru că noi i-am ținut destul de departe de treaba asta, însă îl percep când mai mergem în câte o vacanță și fac oamenii poză cu noi și atunci Achim face mișto de noi, că e în zona de preadolescență, ne tachinează foarte mult.

Zora nu conștientizează, m-a mai văzut pe la interviuri, pe la televizor, m-a văzut jucând, știe că sunt actriță, dar nu până la capăt, adică nu înțelege ce înseamnă un statut de persoană publică și e mai bine așa, nici nu-mi doresc, e ok”, ne-a povestit actrița.

Atât ea, cât și Paul Ipate nu își doresc să iasă în evidență față de alți părinți, chiar dacă sunt persoane cunoscute. De altfel, cei doi ies destul de rar la evenimente mondene, fiind prezenți în special la lansarea proiectelor din care fac parte. În rest, preferă să își dedice timpul liber celor doi copii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter