Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate. „Nu a fost dragoste la prima vedere”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 29 august 2022, 17:41

Cătălina Grama (41 de ani), cunoscută publicului larg drept Jojo, și Paul Ipate (37 de ani) formează un cuplu din vara anului 2014. Împreună au o fiică, Zora, în vârstă de 5 ani. Din primul mariaj, actrița mai are un fiu, Achim Ioan, în vârstă de 11 ani. Recent, actrița a dezvăluit cum s-au cunoscut ea și Paul și ce iubește cel mai mult la el.

Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate. „Nu a fost dragoste la prima vedere”

„Am jucat împreună și prima noastră scenă a fost chiar o scenă de pat. A fost foarte funny și foarte ciudat, îți dai seama că sunt cele mai sensibile scene, dar ne-a ieșit foarte bine filmul, chiar vi-l recomand. O să apară în toamnă cred. Ne-am cunoscut pe niște platouri de filmare. Noi credeam că nu va mai ieși filmul, am zis mereu că acel film a fost făcut ca noi doi să ne întâlnim. Nu, nu a fost dragoste la prima vedere, dar ne-am plăcut la prima vedere. Eu chestia asta cu dragoste la prima vedere nu prea o înțeleg, pentru că pentru mine iubirea are alte valențe și trebuie să fie ceva mult mai profund. Ne-am plăcut foarte mult la prima vedere și la a doua vedere și la a treia vedere și am ajuns până aici”, a declarat Jojo, pentru Playtech.

„În primul rând sunt foarte atrasă de cum arată. Mie îmi plac tipii de genul lui, așa bruneți, ăsta e genul meu. Fizic mă atrage foarte tare Paul. Și ca om și ca și spirit este extraordinar și deosebit. Este un om foarte bun. Vezi asta de la prima discuție cu el, își pune și sufletul pe masă. E un om care trăiește viața așa, din plin. E un om plin de viață, amuzant, e sufletul petrecerii, face să râdă o masă întreagă când avem mese cu prietenii. Deci el este miezul de fiecare dată”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Jojo și-a tatuat o fotografie cu ea și cu Paul Ipate pe braț

Citește și: Jojo, mărturisire tulburătoare: „Am avut un edem cerebral”

„Nu ai cum să nu-l iubești. Este imposibil! Eu nu știu pe nimeni care să nu îl placă pe Paul, cunoscându-l așa, la nivel personal. De-asta m-am îndrăgostit de el, pentru că era jumătatea mea. În plus, este și moldovean ca mine. Avem cumva același background, aceleași origini și familia lui e mare și ai lui sunt gălăgioși, mâncam aceleași mâncăruri când eram mici, el a crescut în zona Roman, eu în zona Ceahlău, același sistem. Practic avem foarte multe lucruri în comun. Și asta ne-a adus unul lângă celălalt”, a încheiat.

Deși sunt o familie, Jojo și Paul nu-și doresc să se căsătorească. „Nu suntem căsătoriți cu acte. Suntem căsătoriți cu sufletul. Când iubești, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur și simplu”, spunea Jojo în 2020.

Paul Ipate, afectat de pandemie: „A fost o mini depresie”

„Nu am muncit foarte mult, spre deloc. A fost nasol, am băut mult în pandemie, de oftică, de nervi, de imposibilitatea de a-mi face meseria. Mai mult, ceea ce facem noi, eu și Cătălina, nu știu restul, eu trăiesc și pentru asta. Este o gură mare de aer pentru mine. Și atunci, pandemia mi-a luat chestia asta, a fost o mini depresie, dar am trecut cu bine. Norocul meu este că am o soție superbă, super strong, care m-a scos din stările astea. Ne-am scos unul pe altul”, declara actorul în iulie 2022, pentru EGO.ro.

Despre relația cu Jojo, actorul a completat: „Contează enorm, eu am și spus asta. Mai văd oameni, colegi, prieteni de-ai mei, care mi-au spus: «Eu nu vreau pe nimeni, vreau să mor singur!». Nu este așa. Pe măsură ce îmbătrânești, cred că, de fapt, scopul omului acesta este. Fericirea nu este completă decât dacă este împărtășită. Eu zic că este important să ai pe cineva, să împărtășești ceva cu o persoană dragă, cu un prieten, cu o prietenă, cu o iubită, cu un iubit. Să ții pe cineva în brațe, să plângi pe umărul cuiva. Eu cred că este vital pentru omenire ca ea să meargă mai departe la nivel spiritual”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter