Jojo și Paul Ipate au publicat prima fotografie cu fetița lor, Zora

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 24 aprilie 2019, 14:17
Jojo și Paul Ipate și-au surprins fanii după ce au publicat pe conturile de socializare o fotografie cu chipul fetiței lor, Zora, în vârstă de 2 ani.

Jojo și Paul Ipate au decis să țină ascuns chipul fetiței lor, Zora, timp de doi ani, prin urmare, în toate imaginile publicate pe rețelele de socializare micuța era fotografiată astfel încât să nu i se vadă fața. Zora a participat alături de părinții săi la primul său spectacol și aceștia au decis să marcheze momentul într-un mod inedit: printr-o fotografie de colecție.

Jojo paul ipate si zora

„Aseară ne-am simțit minunat la spectacolul prietenilor de la Gașca Zurli. Pentru Zora a fost primul spectacol și a fost cuminte și uimită pe tot parcursul lui chiar dacă știa toate cântecele. S-a emoționat atat de tare încât era pur și simplu atenta. A fost însă foarte fericita si a dansat la mine și la Paul Ipate în brațe pe rând. Mirela Retegan ești minunată! Sunteți minunați și mega talentați! Mă bucur că există astfel de spectacole și distractive dar și pline de momente emotionante pentru copii și părinți!”, – a scris Jojo pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter