Jojo, primele declarații după ce a părăsit Asia Express

De Oana Savin, pe
Jojo a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, după ce ea și Paul Ipate au părăsit Asia Express. Ea a vorbit despre starea de sănătate a soțului ei și despre experiența lor în India.

După ce au fost nevoiți să părăsească Asia Express din cauza unor probleme de sănătate ale lui Paul, Jojo a decis să vorbească pe rețelele de socializare despre experiența lor în India, dar și despre starea actorului, care suferă de hernie de disc.

Eu am o operație la spate de mai mult timp. Am ținut-o sub control o bună bucată de timp, dar chiar nu mai puteam. Vă dați seama, dacă nu aveam încredere în mine, nu aș fi venit aici, dar chiar nu mai pot continua. Îmi este imposibil”, a dezvăluit Paul în cadrul emisiunii.

Mesajul lui Jojo, după ce a părăsit Asia Express

Dragii noștri, mulțumim pentru toată susținerea voastră în aceasta perioadă. Iubirea, compasiunea, toleranța și înțelepciunea voastră ne-au mișcat până în adâncul inimii. Voi sunteti cei minunați! Dacă am învățat ceva din călătoria noastră acel lucru este că oamenii trebuie să trăiască pentru oameni, și nu altfel.  Paul este bine acum și nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă am mai fi continuat. Noi chiar am luptat trup și suflet în fiecare clipă. Fără ascunzișuri, fără a fi mânați de altceva decât de bune intenții si dorința de a ne continua călătoria”, a scris actrița.

Celor care au ales să îmi trimită zeci de mesaje negative le spun atât: vă înțeleg. Sunt convinsă că nu sunteți oameni răi. Îmi place să cred că binele face parte din fiecare om care există pe această planetă, chiar dacă lucrurile par altfel uneori. Aparențele înșeală. Un montaj iscusit poate funcționa perfect în condițiile în care intri deja în ”povestea” creață. Este o linie fină între real și ireal atunci când privești un reality show, pentru că în cele din urmă este un format de televiziune. Așa că eu vă rog să îl priviți și rațional dacă se poate, și nu altfel”, a continuat ea.

Dezamăgirile așadar au fost numeroase, și nu au avut nicio legătură nici cu ”imunitatea” și nici cu alte lucruri care implică ”regulile jocului”. Am primit însă un cadou imens de la viață în condițiile date: prietenia voastră necondiționată și revelația faptului că eu și Paul Ipate suntem făcuți unul pentru altul la bine si la greu. Dacă am învățat ceva după 20 de ani de televiziune, incluzând acest proiect, acela este că nu cifrele (audiența) contează, oamenii contează. Mulțumesc tuturor colegilor și prietenilor noștri din cursă alături de care am trăit această experiență inefabilă”, a mai scris Cătălina Grama.

O să închei cu un citat care este dedicat celor dintre voi care știu să citească printre cadre și rânduri: ”iubirea este pentru oameni și zei cea mai măreață divinitate”. Vă iubim și ne înclinăm în fața voastră, publicul nostru”, a încheiat Jojo.

 

View this post on Instagram

 

Dragii nostri, multumim pentru toata sustinerea voastra in aceasta perioada. Iubirea , compasiunea, toleranta si intelepciunea voastra ne-au miscat pana in adancul inimii. Voi sunteti cei minunati! Daca am invatat ceva din calatoria noastra acel lucru este ca oamenii trebuie sa traiasca pentru oameni, si nu altfel. @paulipate este bine acum si nu stiu ce s-ar fi intamplat daca am mai fi continuat. Noi chiar am luptat trup si suflet in fiecare clipa. Fara ascunzisuri, fara a fi manati de altceva decat de bune intentii si dorinta de a ne continua calatoria. Celor care au ales sa imi trimita zeci de mesaje negative le spun atat: va inteleg. Sunt convinsa ca nu sunteti oameni rai. Imi place sa cred ca binele face parte din fiecare om care exista pe aceasta planeta, chiar daca lucrurile par altfel uneori. Aparentele inseala. Un montaj iscusit poate functiona perfect in conditiile in care intri deja in “povestea” creata. Este o linie fina intre real si ireal atunci cand privesti un reality show, pentru ca in cele din urma este un format de televiziune. Asa ca eu va rog sa il priviti si rational daca se poate, si nu altfel. Dezamagirile asadar au fost numeroase, si nu au avut nicio legatura nici cu “imunitatea” si nici cu alte lucruri care implica “regulile jocului”. Am primit insa un cadou imens de la viata in conditiile date: prietenia voastra neconditionata si revelatia faptului ca eu si Paul suntem facuti unul pentru altul la bine si la greu. Daca am invatat ceva dupa 20 de ani de televiziune, incluzand acest proiect, acela este ca nu cifrele (audienta) conteaza, oamenii conteaza. Multumesc tuturor colegilor si prietenilor nostri din cursa alaturi de care am trait aceasta experienta inefabila. O sa inchei cu un citat care este dedicat celor dintre voi care stiu sa citeasca printre cadre si randuri: “iubirea este pentru oameni si zei cea mai mareata divinitate”. Va iubim si ne inclinam in fata voastra, publicul nostru. #CatalinasiPaul

A post shared by MAMI pentru🥈ACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) on

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter