Jojo, declarație de dragoste pentru Paul Ipate

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 august 2020, 13:09
Jojo și Paul Ipate formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbizz-ul autohton. Cei doi se potrivesc perfect și au împreună o familie minunată.

Jojo și Paul Ipate au petrecut câteva zile de vacanță în Grecia și au reușit să se relaxeze și să se bucure unul de celălalt. Pe lângă clipele romantice petrecute în doi, Jojo nu și-a uitat urmăritorii de pe Instagram și și-a rupt câteva momente din timpul său liber pentru a împărtăși cu aceștia experiența călătoriei.

Într-unul din mesajele sale, Jojo i-a făcut o adevărată declarație de dragoste soțului său, Paul Ipate: „Există lucruri pe lumea asta pentru care merită să mergi până la capătul lumii. Iubirea este unul dintre ele. Nu prea mai avem parte de multe momente în doi, însă nu ne putem imagina viaţa fără familia noastră. (…) Câteva secunde în care ne zâmbim şi ne îmbrăţişăm ne sunt suficiente ca să ştim că ne iubim la fel de mult.

Citește și Mesajul lui Bogdan Jianu pentru viitoarea soție, Cătălina Ponor

În vacanta asta am descoperit multe locuri în care ne-am imbrăţişat şi ne-am privit «altfel». Viaţa e cea mai frumoasă alături de tine, iubirea mea! Mai ales atunci când ne privim aşa, pe una dintre cele mai romantice plaje din univers! Aici s-au filmat unele scene de dragoste din #MamaMia. Ma bucur că am reuşit să ajung în acest loc alături de dragostea mea!” – a scris Jojo pe Instagram.

Citește și Anda Adam, criticată dur pentru pozele sexy. Cum răspunde artista

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter