Paul Ipate, afectat de pandemie: „A fost o mini depresie”

De Unica.ro, pe

Paul Ipate (37 de ani) a mărturisit recent că a fost puternic afectat de pandemie. „Norocul lui”, spune actorul, a fost că are o soție „superbă și super puternică”.

Paul Ipate, afectat de pandemie: „A fost o mini depresie”

Paul Ipate și Cătălina Grama, cunoscută publicului larg drept Jojo, formează un cuplu din vara anului 2014. Împreună au o fiică, Zora, în vârstă de 5 ani. Din primul mariaj, actrița mai are un fiu, Achim Ioan, în vârstă de 11 ani.

„Nu am muncit foarte mult, spre deloc. A fost nasol, am băut mult în pandemie, de oftică, de nervi, de imposibilitatea de a-mi face meseria. Mai mult, ceea ce facem noi, eu și Cătălina, nu știu restul, eu trăiesc și pentru asta. Este o gură mare de aer pentru mine. Și atunci, pandemia mi-a luat chestia asta, a fost o mini depresie, dar am trecut cu bine. Norocul meu este că am o soție superbă, super strong (puternică), care m-a scos din stările astea. Ne-am scos unul pe altul”, a declarat actorul pentru EGO.ro.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Jojo și-a tatuat o fotografie cu ea și cu Paul Ipate pe braț

Citește și: Jojo, mărturisire tulburătoare: „Am avut un edem cerebral”

Despre relația cu Jojo, actorul a completat:

„Contează enorm, eu am și spus asta. Mai văd oameni, colegi, prieteni de-ai mei, care mi-au spus: «Eu nu vreau pe nimeni, vreau să mor singur!». Nu este așa. Pe măsură ce îmbătrânești, cred că, de fapt, scopul omului acesta este. Fericirea nu este completă decât dacă este împărtășită. Eu zic că este important să ai pe cineva, să împărtășești ceva cu o persoană dragă, cu un prieten, cu o prietenă, cu o iubită, cu un iubit. Să ții pe cineva în brațe, să plângi pe umărul cuiva. Eu cred că este vital pentru omenire ca ea să meargă mai departe la nivel spiritual”.

Deși a numit-o pe Jojo „soția” lui, perechea nu-și dorește să-și oficializeze relația.

„Nu suntem căsătoriți cu acte. Suntem căsătoriți cu sufletul. Când iubești, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur și simplu”, spunea Jojo în 2020.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter