Jim Carrey și-a îngrijorat fanii cu un discurs fără sens. Actorul ar suferi de depresie

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 septembrie 2017, 16:11
Jim Carrey (55 ani) și-a îngrijorat fanii după ultima apariție publică. Prezent la o petrecere organizată cu ocazia Săptămânii Modei la New York, actorul a avut un discurs bizar în timpul unui interviu, iar fanii săi au lansat ulterior ipoteza că ar putea fi deprimat.

În timpul interviului pe care l-a acordat, Carrey s-a plimbat de jur împrejurul reporteriței și a declarat mai multe lucruri bizare, printre care: „Am vrut să particip la cel mai absurd eveniment și iată-ma!”, „Eu cred că tu nu exiști, de fapt” sau „Eu nu exist, eu nu sunt aici, iar noi toți nu contăm”.

Unii fani spun că reacția lui a fost, de fapt, intenționată. Pentru că prima întrebare pe care i-a adresat-o reporterița a fost „E adevărat că mergi pe stradă și încerci să-ți găsești o iubită?”. Să nu uităm că fosta iubită a actorului, Catriona White, s-a sinucis în 2015, iar acum familia acesteia îl cheamă pe Jim Carrey în instanță, acuzându-l că el i-ar fi dat medicamentele antidepresive care ar fi împins-o pe aceasta la sinucidere.

În mod clar, subiectul morții Catrionei a rămas unul sensibil pentru Jim Carrey. Sunt și fani care spun că actorul ar lupta din nou cu depresia… El a recunoscut în 2009 că a mai avut episoade de depresie, și că a fost diagnosticat și cu ADHD, dar în urma mai multor tratamente, ar fi reușit să câștige lupta cu boala.

Toată lumea este acum cu ochii pe el și îi analizează fiecare gest și declarație. Rămâne de văzut dacă Jim Carrey a avut un moment de rătăcire sau se luptă cu adevărat, din nou, cu depresia. Oricum ar fi, mii de fani i-au transmis pe rețelele de socializare că sunt alături de el și că îl sprijină, atâta timp cât este dispus să se trateze din nou, dacă este cazul.

Foto – Northfoto

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter