Jim Carrey își lasă barbă până la sfârșitul pandemiei

De Laura Davidescu, pe Ultimul update Joi, 16 septembrie 2021, 13:02
Din plictiseală sau nonconformism, actorul Jim Carrey a decis că-și lasă barba să crească pe perioada pandemiei de coronavirus, lansând provocarea și pentru alții sub forma hashtagului #letsgrowtogether.

„Ziua 1. Am lăsat să-mi crească barba până ne vom întoarce cu toții la lucru. Voi posta regulat fotografii, ca să vă minunați de miracolul transformării mele fără rost. În mod obișnuit, îmi place să stau pe muchia divertismentului. DE data aceasta, voi cuceri muchia tocită a acestuia. Vă invit să vă alăturați. #letsgrowtogether.” Acesta a fost mesajul postat de îndrăgitul actor american pe Twitter, în urmă cu o săptămână, împreună cu o poză în care afișează o bărbie destul de țepoasă.

Provocarea a fost deja acceptată de actriția Maisie Williams (pe care o cunoașteți din rolul Aria, din serialul Urzeala Tronurilor), doar că ea a decis să-și lase părul de la subraț neepilat. Iar starul de musică country Blake Shelton a anunțat că își lasă chica să crească, drept „simbol al speranței” pe perioada crizei globale de sănătate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter