Jim Carrey nu face niciodată poze cu fanii. Care este motivul

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 septembrie 2021, 13:01
Jim Carrey este unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood și are numeroși fani peste tot în lume. Deși este foarte sociabil, actorul nu face niciodată poze cu admiratorii. Care este motivul. 

Jim Carrey a mărturisit într-un interviu acordat publicației The Hollywood Reporter faptul că nu îi place să facă fotografii cu fanii, în special selfie-uri. Actorul, cunoscut mai ales pentru rolurile sale din cele mai apeciate comedii ale cinematografiei americane, preferă mai degrabă să stea de vorbă cu admiratorii săi, potrivit metro.co.uk.

„Am renunțat să fiu așa cum vor alții acum mult timp. Nu simt că am vreo responsabilitate să fiu pe placul tuturor”, a spus Jim Carrey.

Actorul în vârstă de 57 de ani are un motiv bine întemeiat care-i justifică decizia de a nu face poze cu fanii: „Nu sunt nepoliticos cu oamenii, dar aș prefera să-i salut, să-i întreb cine sunt și ce fac, în loc să facem un selfie. Pentru că selfie-urile pun viața pe pauză” a mărturisit el, adăugând faptul că fotografiile pe Instagram dau o falsă senzație de importanță.

„Toată lumea era înnebunită după Steve Jobs. Mi-l şi imaginez în iad, fugind disperat de demonii care vor să facă un selfie cu el“, a glumit Jim Carrey.

Un alt actor de la Hollywood care are o relație deosebită cu admiratorii săi este Keanu Reeves. Spre deosebire de Jim Carrey, acesta nu își refuză fanele care vor să se fotografieze alături de el, dar nu le atinge niciodată, așa cum a descoperit de curând o fană a starului canadian, după ce a studiat câteva fotografii.

Sursă foto: Northfoto.com
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter