Jim Carrey, găsit nevinovat în procesul legat de moartea fostei sale iubite

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 01 februarie 2018, 13:49
Actorul Jim Carrey (56 ani) a fost declarat nevinovat, în procesul legat de moartea fostei sale iubite, Cathriona White, care a încetat din viață în 2015, la doar 30 de ani.

Jim Carrey fusese acuzat de faptul că i-ar fi făcut rost de medicamente iubitei sale, medicamente cu care aceasta s-a sinucis. Cei care l-au chemat în instanță pe celebrul actor au fost mama și fostul soț al Cathrionei White. În plus, familia femeii l-a acuzat pe Jim Carrey și de faptul că ar fi infectat-o pe Cathriona cu mai multe boli cu transmitere sexuală.

Avocatul actorului a dovedit ulterior în instanță că actele depuse de către mama și de către fostul soț al Cathrionei erau falsificate.

Jim Carrey si Cathriona White

Conform DailyMail, Cathriona White, fosta iubită a lui Jim Carrey, a făcut rost de aceste acte de la o clinică de planificare familială și a schimbat numele, dar și data de pe document. Site-ul american TMZ a descoperit și o serie de mesaje pe care Cathriona le-a trimis unei prietene, în care aceasta îi spunea că trebuie să vadă actele și să le modifice înainte de a i le arăta actorului.

Relația pe care Jim Carrey și Cathriona White au avut-o a fost una marcată de mai multe despărțiri. În 2013, femeia l-a acuzat pe Carrey că va arăta aceste acte, despre care știm acum că au fost falsificate, presei. Pentru a nu le face publice, ea l-a șantajat pe Jim Carrey și i-a cerut câteva milioane de dolari. Când actorul a vorbit despre asta, familia Cathrionei White l-a acuzat că vrea să îi strice imaginea femeii, pentru că se simte vinovat de moartea ei.

DailyMail a scos la iveală faptul că există acte care dovedesc că el i-a dat oricum banii, deși susținea că e nevinovat, fapt care a fost dovedit recent în instanță.

Acum, avocatul lui Jim Carrey a dovedit că actorul nu a avut nimic de a face cu moartea fostei sale iubite. Procesul, în care Jim Carrey a fost găsit nevinovat, s-a încheiat pe 25 ianuarie. Unul dintre reprezentanții artistului a declarat că starul din „Masca” vrea să treacă peste acest moment cât mai repede și să-și vadă de viață.

Mama Cathrionei White și fostul soț al femeii au transmis acum că nu mai au nimic de comentat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter