Wow, ce frumoasă e! Uite cum arată Olivia Wilde pe covorul roşu!

De Erika Chivu, pe

Olivia Wilde a fost foarte frumoasă ieri la premiera filmului ” The Incredible Burt Wonderstone”, cel mai nou proiect al ei. Rochia neagră a fost cea mai bună alegere, iar machiajul a fost superb.
Olivia Wilde este foarte frumoasă în orice ţinută, dar aseară, la Teatrul Chinezesc din Hollywood a fost întruchiparea perfecţiunii într-o ţinută foarte bine aleasă.
Actriţa a participat la premiera de gală a celui mai nou film al ei, „The Incredible Burt Wonderstone” şi, evident, a fost cea mai strălucitoare prezenţă de pe covorul roşu. Olivia a purtat o rochie neagră, lungă şi destul de simplă, având doar o inserţie din voal transparent pe piept şi aplicaţii strălucitoare destul de discrete pe poale.
Machiajul a fost la fel de frumos şi a pus în evidenţă ochii actriţei, care a arătat impecabil, din cap până în picioare.
Comedia „The Incredible Burt Wonderstone” promite să fie un proiect reuşit atât pentru Olivia Wilde, cât şi pentru ceilalţi actori faimoşi din distribuţie: Steve Carell, Steve Buscemi şi Jim Carrey. Pelicula spune povestea a doi magicieni care sunt prieteni buni în public, dar se urăsc în secret, iar pentru a avea succes cu spectacolul lor trebuie să redescopere de le-a plăcut magia şi de s-au plăcut unul pe altul.
olivia wilde
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter