Jennifer Lopez, ținută îndrăzneață la Festivalul de Film de la Tribeca

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 iunie 2022, 11:35

Jennifer Lopez a avut o apariție de senzație la premiera fimului documentar „Halftime”, din cadrul Festivalului internațional de film de la Tribeca, care se desfășoară la New York.

Jennifer Lopez a participat la premiera documentarului „Halftime”, produs de Netflix, a cărui poveste urmărește cariera artistei. Actrița și cântăreața J.Lo, în vârstă de 52 de ani, a atras toate privirile într-o rochie lungă și mulată, din voal transparent, cu inserții de catifea neagră, care i-au acoperit doar zonele intime.

Citește și: LIVE UPDATE: Război în Ucraina

50 de ani de la imortalizarea fotografiei „Fata Napalm”. Ce s-a întâmplat cu fetița din imagine

Vlăduța Lupău se va muta în curând în noua casă. Cum arată și unde se află

Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit. Primul soț al artistei, ridicat de polițiști de la eveniment

Artista și-a accesorizat ținuta cu un clutch negru și o pereche de sandale negre, cu talpă argintie. Cântăreața a ales o coafură simplă și un machiaj în tonuri deschise. În materie de bijuterii, aceasta a ales să poarte o pereche de cercei cu diamant, precum și inelul de logodnă cu diamant verde, primit de la Ben Affleck.

Jennifer Lopez a publicat o fotografie de la eveniment pe contul său de Instagram, unde a primit numeroase aprecieri și comentarii. Fanii i-au lăudat corpul tonifiat și ținuta sexy.

„Arăți incredibil!”, „Uimitoare!”, „Este cea mai bună poză a ta!”, „Cea mai frumoasă femeie din lume”, sunt câteva dintre reacțiile urmăritorilor săi.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter