Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit? Cum a fost fotografiată artista

De Adelina Duinea, pe

Jennifer Lopez (52 de ani) a fost fotografiată de paparazzi purtând un inel cu diamant pe acel deget. După ce, la începutul anului 2021, a rupt logodna cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez (46 de ani), artista a reluat legătura cu un alt fost logodnic, actorul Ben Affleck (49 de ani).

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit? Cum a fost fotografiată artista

Jennifer și Ben s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Gigli” și s-au logodit în 2002. Au rupt logodna doi ani mai târziu, în 2004. În vara aceluiași an, Jennifer s-a căsătorit cu muzicianul Marc Anthony (53 de ani), alături de care îi are pe gemenii Emme și Max (14 ani).

Anul următor, Ben s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner (49 de ani), alături de care are trei copii, Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) și Samuel (10 ani). Affleck și Garner s-au separat în 2015, după ce actorul ar fi înșelat-o cu bona copiilor lor.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

David și Victoria Beckham, jefuiți în timp ce se aflau în casă cu fiica lor de 10 ani

DJ-ul Tiesto, care vine în vară la SAGA Festival, și soția lui, modelul Annika Verwest, așteaptă cel de-al doilea copil

Jessie J a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

Aflată la cumpărături cu fiica ei, Emme, Jennifer a fost fotografiată purtând un inel cu un diamant masiv pe inelarul stâng. Artista a optat pentru un outfit de vară, o rochie midi multicoloră, fluidă, accesorizată cu o poșetă galbenă, sandale cu platformă, bijuterii aurii și ochelari de soare rotunzi.

În februarie 2022, în emisiunea găzduită de Ellen DeGeneres, Jennifer mărturisea că „niciodată nu și-a imaginat” că ea și Ben s-ar putea împăca, dar a adăugat că este „un lucru frumos”.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter