Jennifer Lopez și Ben Affleck, o nouă apariție de senzație pe covorul roșu

De Elisabeta Cosmescu, pe Ultimul update Luni, 11 octombrie 2021, 10:42

Au făcut din nou furori cu prezența lor electrizantă! Ben Affleck (49 de ani) și Jennifer Lopez (52 de ani) au pășit împreună pe covorul roșu la premiera peliculei „The Last Duel” ce a avut loc în acest weekend la New York.

Apariția lor a stârnit rapid o avalanșă de blițuri și reacții, timp în care cei doi nu au ezitat să-și arate dragostea, strângându-se în brațe și sărutându-se cu pasiune în văzul tuturor.

Deși Ben Affleck și Jennifer Lopez au mai avut o relație în trecut, despărțindu-se fără regrete în 2004, în ultima perioadă cei doi par să fie din ce în ce mai relaxați, mai zâmbitori și mai iubitori ca niciodată.

În ciuda mood-ului lor, surse din anturajul lui Ben și Jennifer spun că cei doi nu se grăbesc să-și oficializeze relația. Un lucru e sigur, însă: „Ei au fost dintotdeauna atrași unul de celălalt. S-au iubit în tot acest timp, însă acum flacăra pasiunii se pare că arde și mai tare”, a spus o prietenă apropiată a celebrului cuplu.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, o nouă apariție de senzație pe covorul roșu

La eveniment, Ben a purtat un costum de catifea neagră, în timp ce Jennifer Lopez strălucit la propriu și la figurat într-un costum maro format din două piese. Materialul subțire și mulat i-au lăsat la vedere formele, însă cel mai mult, cântăreața a atras privirile cu abdomenul ei bine lucrat și cu accesorizarea absolut superbă.

Ben Affleck este unul dintre co-writerii dramei istorice „The Last Duel”, peliculă în care joacă alături de prietenul său vechi, Matt Damon, dar și mult apreciata actriță Jodie Comer.

Citește și:
ADDA: „Pandemia nu a făcut oamenii răi”
Jennifer Lopez s-a făcut de râs la un eveniment Dolce & Gabbana. Cum a fost surprinsă diva
Andreea Marin și iubitul ei, surprinși alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck în Italia
New York Fashion Week: Cele mai stylish ținute de stradă

Filmul regizat de Ridley Scott are la bază cartea lui Eric Jager și prezintă ultimul duel oficial care a avut loc în Franța între cavalerul Jean de Carrouges, interpretat de Matt Damon și contele Jacques Le Gris, jucat de celebrul actor american Adam Douglas Driver.

Producția mult așteptatei pelicule de epocă “The Last Duel” a început în martie anul trecut, însă filmările s-au oprit la numai o lună din cauza pandemiei de coronavirus.

Credit: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter