Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au logodit. Cum arată inelul

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 13 martie 2019, 13:14
Jennifer Lopez și iubitul ei, Alex Rodriguez s-au logodit. Cei doi îndrăgostiți au confirmat fericitul eveniment printr-o fotografie publicată pe Instagram.

Jennifer Lopez şi fostul jucător de baseball, Alex Rodriguez, se iubesc de doi ani, iar acum au arătat lumii întregi că relația lor este cât de poate de serioasă. Cei doi sunt extrem de fericiți și par de nedespărțit.

 

View this post on Instagram

 

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Anunțul a fost făcut printr-o fotografie în care cei doi au mâinile împreunate, în lumina caldă a unui minunat apus de soare. Cântăreața poartă pe deget inelul de logodnă cu diamant alb, pătrat, de dimensiuni mari.

„A spus da”, a scris Rodriguez în descrierea imaginii, preluată ulterior pe contul de Instagram și de către Jennifer Lopez. Jurata emisiunii „World of Dance” nu a adăugat niciun comentariu, dar inimioarele alăturate fotografiei nu mai au nevoie de cuvinte.

 

View this post on Instagram

 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Starul latino, în vârstă de 49 de ani, și fostul sportiv cu șase ani mai tânăr, formează un cuplu din luna martie a anului 2017. Într-un interviu pentru o publicație americană, J. LO mărturisea că și-a întâlnit adevărata dragoste: „Sunt într-o relație bună. Simt că pot spune asta pentru prima dată…”

Jennifer Lopez, în prezent producător executiv şi jurat al emisiunii „World of Dance”, difuzată de canalul NBC, este una dintre cele mai iubite cântărețe pop din toată lumea. Aceasta a mai fost căsătorită de trei: cu ospătarul cubanez Ojani Noa, cu dansatorul Cris Judd şi cu cântăreţul Marc Anthony, cu care are gemeni în vârstă de 11 ani. De asemenea, vedeta a mai fost logodită cu actorul Ben Affleck, care a părăsit-o chiar înainte de nuntă.

Alex Rodriguez, de origine portoricană, este considerat unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria campionatului profesionist de baseball din Statele Unite. Acesta s-a retras din sport în 2016, iar în prezent este analist de baseball pentru o emisiune televizată. Acesta are două fete, Ella și Natasha, din căsătoria cu Cynthia Scurtis, de care s-a despărțit în 2008, după șase ani de mariaj.

Sursă foto: northfoto.com

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter