Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au cunoscut cu 20 de ani înainte de logodnă

De Oana Savin, pe
S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani, însă niciunul dintrei ei nu a știut că vor ajunge să aibă o relație și cu atât mai mult să se logodească. Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au avut parte de o înâtlnire extrem de drăguță, cu mulți ani înainte ca el să o ceară de soție.

Lopez și Rodriguez s-au logodit zilele trecute, însă au avut parte de o mică întâlnire în urmă cu 20 de ani, când Alex i-a pus o întrebare foarte importantă lui J-Lo: „Poți să îmi dai un autograf?”.

În luna octombrie a anului trecut, Rodriguez a dezvăluit că este un fan înfocat al logodnicei sale de foarte mult timp.

Postând o fotografie veche pe care artista a semnat-o și personalizat-o pentru el, fostul jucător de baseball a scris: „întorcând timpul în urmă cu 20 de ani când un mare superstar pop global a semnat o poză pentru un tânăr jucător de baseball”, alături de hashtag-urile: „#lifecanbeafunnythingsometimes” (n.r. viața poate fi amuzantă uneori) și #picturepefect (fotografia perfectă).

Când s-a apropiat de ea să îi ceară un atugraf, Alex Rodriguez avea doar 23 de ani.

A-Rod a pus marea întrebare în acest weekend, anunțând veștile prin intermediul unei fotografii cu inelul de pe degetul artistei, alături de mesajul: „A spus Da”.

 

View this post on Instagram

 

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Cântăreața în vârstă de 49 de ani a repostat fotografia, alături de câteva inimioare.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au o relație din 2017.

J-Lo a mai fost căsătorită de trei ori, cu Ojani Noa, Cris Judd și Marc Anthony, cu acesta din urmă având doi copii gemeni: Max și Emme.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter