Jennifer Lopez, dezvăluiri în revista Vogue despre relația cu Ben Affleck. Ce nume poartă după căsătorie: „Dețin controlul deplin”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 noiembrie 2022, 12:48

Jennifer Lopez a făcut dezvăluiri în premieră în numărul de decembrie al revistei Vogue despre relația cu soțul ei, Ben Affleck. Artista a povestit că după căsătorie și-a schimbat numele.

Jennifer Lopez (53 de ani) și Ben Affleck (50 de ani) s-au căsătorit în luna iulie a acestui an, într-o capelă din Las Vegas. La mai bine de o lună de la eveniment, cei doi și-au jurat din nou credință în cadrul unui eveniment fastuos care a avut loc pe proprietatea actorului de pe malul râului, lângă Savannah, statul Georgia, SUA.

Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare. (…) Am avut cei mai grozavi martori. Ne-am citit jurămintele în mica capelă și ne-am dat unul altuia inelele pe care le vom purta tot restul vieții. (…) A fost cea mai frumoasă noapte din viața noastră.

Este adevărat ce se spune: „Tot ce ai nevoie este dragoste”. Suntem atât de recunoscători că avem asta din abundență, o nouă familie minunată de cinci copii minunați și o viață pe care nu am avut niciodată mai multe motive să o așteptăm cu nerăbdare, a transmis J.Lo imediat după evenimentul din Las Vegas.

Jennifer Lopez și-a schimbat numele după căsătoria cu Ben Affleck

Artista a dezvăluit în premieră pentru revista Vogue că după căsătorie a luat numele soțul ei și este extrem de mândră de ea.

Oamenii îmi vor spune Jennifer Lopez, dar numele mel legal va fi doamna Affleck pentru că suntem împreună. Suntem soț și soție. Sunt mândră de asta. Nu cred că este o problemă. Dețin controlul deplin asupra vieții mele și mă simt puternică ca persoană și ca femeie. Pot înțelege că oamenii au anumite păreri despre asta și este în regulă. Dacă mă întrebi cum mă face să mă simt, simt că este un gest romantic. Este despre tradiție și romantism pentru mine. Sunt genul acela de femeie, a explicat ea.

Citește și: Joana Benedek s-a căsătorit la 50 de ani. Actrița a purtat o rochie de mireasă spectaculoasă

Adriana Bahmuțeanu vrea să facă nunta în același timp cu botezul: „E an cu surprize!”

Theo Rose, primele declarații despre despărțirea de Alex Leonte: „Am vrut să se întâmple cu discreție”

Prima soție a lui Cătălin Crișan s-a reinventat. Lucia Bubulac a ajuns în Top 100 de femei de succes din România!

„Am simțit întotdeauna că există o dragoste adevărată acolo”

Jennifer Lopez şi Ben Affleck, cuplul poreclit de fani „Bennifer”, s-au întâlnit pentru prima oară în 2002 la filmările pentru filmul „Gigli”, iar în același an s-au logodit. Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească în 2003, dar au amânat nunta, iar în 2004 au anunțat despărțirea.

În 2005, J.Lo s-a căsătorit cu Marc Anthony, iar din iubirea lor au venit pe lume gemenii Emme Maribel Muniz şi Maximilian David Muniz, acum în vârstă de 14 ani. Și Ben Affleck a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Garner. Aceștia au împreună trei copii: Violet, Seraphina şi Samuel.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au început să formeze din nou un cuplu în 2021, după ce artista a rupt logodna cu Alex Rodriguez. În aprilie 2022, cei doi au anunțat că s-au logodit din nou.

Eram atât de tineri și atât de îndrăgostiți la acea vreme, lipsiți de griji, fără copii, fără atașamente. Și doar ne trăiam viața, eram fericiți și atunci. Nu simțeam că trebuie să ne ascundem de nimeni sau să fim cu adevărat discreți. Trăiam deschis și acest stil de viață ne-a trădat. Erau multe lucruri care nu se vedeau, oameni care nu voiau să fim împreună, oameni care nu credeau că sunt persoana potrivită pentru el.

Am simțit întotdeauna că există o dragoste adevărată acolo, o iubire adevărată. Oamenii din viața mea știu că a fost o persoană foarte, foarte specială în viața mea. Când ne-am reconectat, acele sentimente pentru mine erau încă foarte reale...

Noi doi, ne-am pierdut si ne-am găsit. Tot ce ne-am dorit vreodată a fost să ajungem într-un moment de pace în viețile noastre, unde am simțit cu adevărat acel tip de iubire pe care o simți când ești foarte tânăr și ne întrebăm dacă putem avea din nou asta, a mai mărturisit Jennifer Lopez.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter