Cum arată Jennifer Lopez nemachiată

De Unica.ro, pe

Jennifer Lopez (52 de ani) s-a afișat fără vreo reținere în nenumărate rânduri în mediul online, și nu numai, nemachiată. De-a lungul carierei sale, actrița a vorbit deschis despre cum reușește să-și mențină tenul luminos și lipsit de imperfecțiuni.

Cum arată Jennifer Lopez nemachiată

„Întotdeauna, întotdeauna îmi curăț tenul după un antrenament. Astfel îmi mențin porii și pielea curate”, declara Jennifer Lopez în septembrie 2021, pentru Hello!.

„Niciodată nu dorm machiată. În plus, folosesc creme de noapte pentru a-mi menține pielea hidratată. Cât despre rutina din timpul zilei, SPF-ul este esențial. Trebuie să-ți protejezi pielea!”, mai spunea în februarie 2016, pentru People.

„Îmi pare rău, dar este adevărat! Cred că hidratarea și consumul de legume și fructe proaspete joacă un rol esențial în calitatea pielii! Folosesc și acid glicolic pentru un ten curat și pentru o strălucire sănătoasă”, a completat.

ATENȚIE! Deși recomandat tuturor tipurilor de ten, în funcție de concentrație, acidul glicolic poate duce la apariția unor pete sau iritații. Trebuie inclus treptat și în cantități mici în rutina de îngrijire a pielii, noaptea. A doua zi trebuie obligatoriu aplicată o cremă cu SPF. Studiile clinice au arătat că acești acizi sporesc sensibilitatea pielii la ultraviolete.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Jennifer Lopez, nud la 51 de ani. Cât de bine arată pictorialul!

Jennifer Lopez are o colecție impresionantă de inele de logodnă! Cum arată bijuteriile

Instagram versus realitate: Cum arată Jennifer Lopez în costum de baie la 51 de ani

„Folosesc cremă cu factor de protecție solară de când aveam 18 ani”, mai spunea Jennifer pentru WH. „Zi de zi, pielea noastră este afectată nu doar de soare, ci și de poluare. Crema cu SPF purtată zilnic face diferența”, a adăugat.

„Când vine vorba de rutina mea de zi cu zi, nu prea port machiaj. Sunt obligată să port mult machiaj când muncesc, așa că atunci când nu o fac, tind să port foarte puțin machiaj spre deloc”, mai spunea Jennifer Lopez în trecut, pentru InStyle.

„Trebuie să recunosc că am și gene bune. Mama și bunica mea au avut o piele frumoasă. Am fost binecuvântată cu asta. Sunt norocoasă din acest punct de vedere”, mai spunea actrița, pentru Today.

„Este adepta lucrurilor fundamentale. Îi place să se odihnească între 8 și 10 ore. Nu bea, nu fumează. Duce o viață foarte curată”, mai spunea fostul ei logodnic, Alex Rodiguez (46 de ani).

Totodată, Jennifer este o fană a produselor care conțin, printre alte ingrediente, și ulei de măsline. „Este un fel de ingredient secret al naturii pe care nu-l folosim îndeajuns”, mai declara în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter