Jennifer Lopez, masă copioasă după provocarea „Fără carbohidrați și fără zahăr”

De Oana Savin, pe
Jennifer Lopez a organizat un adevărat festin după ce a reușit să termine cu succes provocarea „Fără carbohidrați și fără zahăr”. Cântăreața și iubitul ei și-au făcut cadou o masă grandioasă.

Timp de 10 zile, J-lo și Alex Rodriguez au ținut o dietă de 10 zile. În această perioadă nu au avut voie să se atingă de zahăr sau carbohidrați. Mai mult, ei și-au îndemnat admiratorii să ia parte la această provocare, fără să trișeze.

În toată această perioadă, Lopez a postat fotografii. Ea a recunoscut că în cea de a noua zi a fost la un pas să cadă pradă tentației, însă s-a încurajat, știind că mai trebuie să reziste o singură zi.

Jennifer și Alex au reușit să după la bun sfârșit provocarea, însă în cea de a 11-a zi au organizat un ospăț de zile mari. Rodriguez a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu festinul de care s-a bucurat alături de iubita sa.

 

View this post on Instagram

 

Top this. How did you break the #10daychallenge?

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

La finalul provocării, artista a afirmat că a fost un test pentru ea să vadă dacă își poate depăși limitele.

M-am simțit confortabil și în sfârșit sunt încrezătoare în cine sunt și ce fac. Mi-aș fi dorit să fi găsit această încredere în primii 30 de ani de viață, dar mi-a trebuit mult timp să ajung aici. Încă mai muncesc la acest capitol”, a spus cântăreața.

Potrivit lui Jennifer Lopez, această provocare a fost cel mai bun tratament de detofixiere pe care l-a urmat vreodată și este dispusă să mai încerce încă o dată provocarea „10 zile fără carbohidrați și fără zahăr”.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter