Jennifer Lopez, dezvăluiri cutremurătoare: „Mi-a cerut să îmi scot tricoul…”

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 18 noiembrie 2019, 11:47
Jennifer Lopez a făcut mărturii cutremurătoare în cadrul unei mese rotunde cu alte actrițe, ce a fost organizată de revista The Hollywood Reporter.

Potrivit artistei, un regizor de film i-a cerut să îi arate sânii, sub pretextul că va interpreta o scenă nud. Doar că, în momentul acelei discuții, ei nu se aflau pe platoul de filmare.

Un regizor, în timpul probelor de costume, mi-a cerut să îmi scot tricoul pentru că trebuia să joc o scenă nud în film. Voia să-mi vadă sânii, iar eu i-am spus că nu suntem pe platou”, a povestit Lopez, citată de Daily Mail.

Am spus că nu (…),dar îmi amintesc că în acele momente am intrat în panică. Alături de mine era o creatoare de costume. Nu mă simțeam singură, așa că am avut tăria să-i spun că nu”, a mai spus J-Lo.

Dacă cedezi chiar și pentru un moment, persoana profită crezând că poate face ce vrea. Dar cum m-am ținut tare, el a bătut în retragere și apoi și-a cerut scuze”, și-a amintit artista, fără să spună despre ce regizor este vorba.

Alături de Jennifer Lopez, la masa rotundă, s-au mai aflat actrițele Scarlett Johansson, Lupita Nyong’o, Awkwafina, Laura Dern şi Renée Zellweger.

După dezvăluirea făcută de cântăreață, Lupita Nyong’o a afirmat că este mulțumită de faptul că în urma mișcării Me Too, la Hollywood s-au schimbat lucrurile, iar astfel de întâmplări sunt tot mai rare.

Deosebirea este că acum conversațiile se petrec în locuri publice unde este mai ușor să atragi atenția față de un comportament nepotrivit”, a subliniat ea.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter