Jennifer Lopez, dans provocator postat pe internet de iubitul ei

De Oana Dinu, pe
Jennifer Lopez a fost surprinsă de iubitul ei, Alex Rodriguez, când dansa provocator în fața oglinzii din camera de hotel. Acesta a urcat filmarea pe internet, spre bucuria fanilor.

Jennifer Lopez a fost filmată de iubitul ei înainte de un concert, în timp ce dansa în fața oglinzii, într-un tricou care lăsa să se vadă faptul că artista nu purta sutien. Alex Rodriguez a urcat video-ul pe contul lui de Instagram, afirmând că acesta este ritualul urmat de vedetă înainte de a urca pe scenă.

„Ea face asta înainte de fiecare spectacol. Serios” a comentat jucătorul de baseball.

 

View this post on Instagram

 

She does this before every show. Seriously. #pregameroutine #AllIHave

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Postarea vine după ce J.LO a făcut furori în mediul virtual cu două fotografii în care apare la piscină, într-un costum de baie portocaliu care îi evidențiază trupul.

În vârstă de 49 de ani și mamă a doi copii, artista se mândrește cu un corp bine tonifiat și forme care aprind imaginația fanilor.

Jennifer Lopez și-a început cariera muzicală la sfârșitul anilor ’90 cu un album care a câștigat un disc de platină pentru vânzările mari. Pe lângă alte discuri care au ajuns în top, J.LO a avut multe single-uri pe primul loc al clasamentelor muzicale din întreaga lume. Considerată cea mai bine plătită actriță de origine hispanică din lume, diva a vândut peste 50 de milioane de albume și ocupă locul al 7-lea în topul celor mai bogate femei din industria muzicii realizat de Forbes. La fel de frumos s-a remarcat și în calitate de actriță. Filmul de referință rămâne documentarul „Selena”, care i-a adus în 1996 o nominalizare în cadrul Premiilor Globul de Aur pentru cea mai bună actriță.

Citește și: 

Andreea Berecleanu și-a retras copiii de la școlile de stat. Vedeta a explicat această decizie

Sarah Jessica Parker, lansare cu scandal la noul ei magazin de pantofi

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter