Jennifer Lopez, clip viral în timp ce Anastasia Soare îi conturează sprâncenele

De Unica.ro, pe

Jennifer Lopez (52 de ani) a postat de curând un clip video în care le arată fanilor cum celebra cosmeticiană și femeie de afaceri Anastasia Soare (64 de ani) îi îngrijește sprâncenele. Diva de la Hollywood și cea supranumită Regina Sprâncenelor se cunosc de mai bine de 15 de ani și au o relație frumoasă de prietenie. Din când în când, Jennifer Lopez apelează la talentul și priceperea Anastasiei pentru a obține o formă a sprâncenelor perfectă, echilibrată fizionomiei ei. J-Lo și Anastasia s-au filmat în salonul de înfrumusețare și au postat clipul pe contul de socializare al artistei, unde își promovează și propria linie de cosmetice.

“Sunt aici cu Anastasia Soare, îmi aranjează sprâncenele. Mi-a zis că ar trebui să-mi fac o poză cu pielea”, a spus Jennifer Lopez, în timp ce Anastasia se îngrijește de forma sprâncenelor divei.

Citeşte şi: Anastasia Soare: Cum să ai sprâncenele perfecte

“Da, pentru că ai cea mai frumoasă piele. O piele superbă! Fără filtre, fără nimic. Lumea nu crede…”, i-a replicat Regina Sprâncenelor.

Internauții au reacționat pozitiv la postarea artistei, complimentând-o pe acesta pentru naturalețe și frumusețe. Clipul inedit a adunat rapid peste 50 mii de aprecieri din partea fanilor.

“Domane, Dumnezeule! Nu cred că Anastasia Soare îți îngrijește sprâncenele. Este o femeie puternică și extraordinară, ca tine J-Lo. Sunt româncă precum Anastasia și văzând acest clip mă face să mă simt mai aproape de voi pentru că sunteți preferatele mele” – a scris o fană în dreptul postării.

Citeşte şi: Anastasia Soare, singura româncă invitată la nunta lui Kim Kardashian. Rochia ei a fost de vis!

Tot în secțiunea de comentarii, Anastasia Soare a mai ținut să facă o remarcă legată de frumusețea pielii divei, confirmând că J-Lo nu a apelat, de 29 de ani de când o știe, la intervenții estetice cu botox:

„Pielea ta e superbă, arată mai bine ca niciodată ❤️și te știu de 29 de ani. Știu că nu au făcut injecții sau Botox – doar frumusețe naturală.”

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter