Jean Gavril și Dinu au părăsit America Express. Cei doi frați au ratat marea finală: ”Nu regretăm nimic”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 16 martie 2023, 09:40

Jean Gavril și fratele său, Dinu, au fost eliminați, miercuri seară, din competiția America Express. Aceștia au ajuns ultimii în cursa pentru ultima șansă, iar vulturul a fost, așa cum s-a anunțat la începutul etapei, roșu.

Cei doi frați au reușit să ajungă în acest concurs, mai departe decât și-au propus inițial. Jean Gavril a afirmat că el a vrut să ajungă în Columbia, unde să poată bea o cafea împreună cu fratele său. Iar visul lui a devenit realitate.

Jean Gavril și Dinu, eliminați de la America Express

Competiția s-a încheiat pentru Jean Gavril și fratele acestuia, Dinu. Echipa fraților a intrat în cursa pentru ultima șansă împreună cu Cătălin Bodrea și Nelu Cortea și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Cele mai norocoase au fost Andreea Antonescu și Andreea Bălan, care au intrat direct în marea finală, ce se va disputa săptămâna viitoare. Acestea au reușit să adune cele mai multe totemuri cu care și-au asigurat locul în finală.

Ultima cursă pentru ultima șansă a sezonului s-a dat în deșert unde echipele au ajuns în mijlocul triburilor din deșertul La Guajira, făcând cunoștință cu o lume și o cultură cu totul aparte.

Citește și: Cine câștigă America Express? Ce spune Mona Segall, producătoarea emisiunii. Detalii despre următorul sezon / Video

Citește și: Doina Teodoru, momente de panică la America Express: „S-au auzit împușcături”

De la munci fizice, precum strânsul grămezilor de sare cu care aceste triburi își conservă mâncarea, până la teste legate de cultura și obiceiurile celor care trăiesc în aceste comunități, departe de civilizație, întrecerea a fost o experiență memorabilă pentru cele trei echipe participante.

Citește și: Andreea Bălan, accident dureros la „America Express”: „Eram toată maro bombon!”

Citește și: Concurenții America Express, legați de scaune. Melinda a avut un șoc când a văzut ce a urmat: „Am crezut că fac infarct” / Video

Jean Gavril, primele cuvinte după ce a aflat că este eliminat

Deși pe parcursul cursei pentru ultima șansă au recuperat și i-au ajuns din urmă pe ceilalți concurenți, Jean Gavril și Dinu nu au reușit să ajungă printre primele două echipe la Irina Fodor.

Și, după cum s-a anunțat încă de la începutul acestei etape, vulturul care i-a așteptat la final a fost roșu.

După ce a aflat că trebuie să se întoarcă în țară înainte de marea finală, Jean Gavril a ținut să spună câteva cuvinte.

„Asta a fost. Se putea întâmpla oricui. În America Express e de ajuns să nu prinzi o mașină și să ți se strice toată ziua”, a afirmat artistul.

„Nu și-au pierdut energia nici măcar o secundă. Mi se pare fascinant modul lor de a lua lucrurile nasoale care li se întâmplă într-un fel amuzant”, a spus Nelu Cortea despre frați.

„N-ai cum să nu-i iubești. Sunt foarte mișto. Cu sigurnță o să rămânem mai mult decât amici”, a zis și Cătălin Scărlătescu.

„Toată experiența e de departe ceva ce nu o să uit niciodată. Mă bucur că s-a întâmplat alături de tine, Dinule. Îți dai seama că o să fim bătrâni și o să povestim de toate proatiile care ni s-au întâmplat aici. O să fie super amuzant”, a mai spus Jean Gavril înainte de a pleca acasă.

„Nu regretăm nimic. Mi se pare că am fost cât se poate de reali și sinceri”, a completat artistul.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Jean Gavril și Dinu din competiția America Express

Sursă foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter