Jason Derulo are o nouă iubită. Cine este și cum arată tânăra

De Unica.ro, pe
Jason Derulo (30 ani) s-a ferit de relațiile serioase de-a lungul timpului, însă lucrurile par să se fi schimbat pentru starul pop. Iar vinovată pentru această schimbare este modelul Jena Frumes (26 ani). 

Cei doi au început relația în luna martie, înainte de răspândirea coronavirusului în întreaga lume. Și imediat ce a fost impusă carantină și auto-izolare, artistul și frumoasa mulatră au decis să ducă relația la un alt nivel și să locuiască împreună.

După două luni petrecute împreună, se pare că Jason și Jena se înțeleg foarte bine.

Citește și: Cum arată Namiko, fetița lui Cabral Ibacka

„Nu se știau cu mult înainte să înceapă izolarea, dar au decis să se cunoască mai bine locuind împreună. Se înțeleg foarte bine”, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru The Sun.

„Amândoi sunt plini de viață, și spontani, deci există compatibilitate. Mult timp, Jason nu și-a dorit o relație serioasă, mai ales când are turneu în întreaga lume. Dar de data asta vrea să vadă ce se întâmplă”, a mai spus sursa citată.

Jena Frumes este o mulatră cu ochi albaștri ce are aproape patru milioane de urmăritori pe Instagram. Este nu doar model, ci și influencer.

Citește și: Cum arăta Ozana Barabancea în tinerețe

Cei doi postează deseori clipuri de TikTok făcând fitness împreună.

Vezi în Galeria FOTO cum arată noua iubită a lui Jason Derulo.

Sursă foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter