Iulia Vântur a turbat de gelozie în casa lui Salman Khan

De Libertatea.ro, pe

Ziariştii indieni sunt cu ochii ca pe butelie pe româncuţa noastră Iulia Vântur (33 de ani), mai ales că e tot mai clar că blonda va deveni soţia lui Salman Khan (48 de ani).
Ieri, un popular site local a postat o ştire de la petrecerea de inaugurare a casei proaspăt renovate a actorului. Printre invitaţii la chef s-au numărat şi Iulia, dar şi o rivală de-a ei, care venise la petrecere pusă pe rele.

Un martor ocular a povestit pentru un site monden din India că Iulia a fost extrem de deranjată de faptul că la petrecere şi-a făcut apariţia şi Daisy Shah, o actriţă cunoscută, despre care jurnaliştii asiatici au scris adesea că s-a iubit cu starul bollywoodian.

Poate că prezenţa femeii ar fi trecut neobservată de româncă, numai că Iulia şi-a dat seama că bruneta se cam întinsese la vorbă cu viitorul ei soţ, dar şi că îl sorbea din priviri.
«Daisy a fost prea afectuoasă cu artistul»

“Salman a trebuit să fie în acelaşi timp o bună gazdă pentru invitaţii lui la casa din Bandra, dar şi paravan pentru Daisy, care a fost un pic prea afectuoasă cu actorul, spre nemulţumirea Iuliei Vântur. Aceasta a făcut orice ca s-o îndepărteze pe Daisy”, a scris presa indiană.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter