Cum a fost filmată Iulia Vântur în prezența lui Salman Khan la un eveniment monden

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 noiembrie 2021, 14:51

Iulia Vântur s-a intors în India după ce, o bună perioadă de timp, a stat în România. Actrița spunea în luna septembrie că are noi proiecte în India și s-a declarat nerăbdătoare să se implice în ele.

“Merg să continui filmările în India. Urmează să fie lansat un film la care am lucrat, dar care mai așteaptă până când cinematografele se vor deschide. Și am început o altă filmare, un alt proiect care îmi e foarte drag mie. Este vorba de un concept al meu, pe care urmează să-l terminăm”, a spus Iulia Vântur, pentru click.ro, înaintea începerii Galei Uniunii Cinea;tilor din România, la care a participat pe post de gazdă.

Recent, Iulia Vântur a fost surprinsă de paparazzi în compania lui Slaman Khan, după ce, în ultima perioadă, în presa mondenă apăruseră zvonuri că relația dintre ei s-ar fi răcit.

Citeşte şi: Meghan Markle dansează și bea lapte din biberonul fetiței ei în emisiunea lui Ellen DeGeneres

Iulia și Salman au fost fotografiați în timp ce se duceau la o petrecere la care au participat mai multe mondenități din India. Pentru evenimentul respectiv, Iulia a purtat haine tradiționale indiene. Pe rețelele de socializare a apărut și un clip video în care cei doi sunt filmați în timp ce au coborât din mașina care i-a dus la eveniment. În clip se poate vedea cum Salman iese primul din mașină, lăsând-o în urmă pe Iulia.

Zvonurile despărțirii dintre cei doi au apărut după ce Iulia a fost surprinsă de mai multe ori mergând neînsoțită de nimeni la restaurant, lucru bizar pentru cineva despre se știe că este implicat într-o relație amoroasă.

Citeşte şi: Iulia Vântur, despre ritualul ei zilnic pentru a se menține într-o formă fizică perfectă

„Mie îmi place să petrec timp cu mine. Să mergi la restaurant singur, fără să te simți jenat, este o dovadă că ești foarte bine cu tine. Mie îmi place să stau la o cafea singură, din când în când. (…) Păi și cum puteam să fac? Eram pe videocall. Eu mai am și niște lucruri de rezolvat. Vin rar în România, am venit după un an și. Chiar mai am lucruri de rezolvat și e așa de bine acasă! De data asta am văzut oameni pe care nu i-am văzut de ani de zile. Mereu veneam pe fugă”, spunea Iulia, acum câteva săptămâni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter