Iulia Vântur, primele declarații despre sarcină. Și-a arătat burtica la TV

De Unica.ro, pe

Invitată într-o emisiune TV, Iulia Vântur a fost întrebată și despre speculațiile privind faptul că ar fi însărcinată.

Vedeta TV a vrut să clarifice lucrurile și, ca să demonstreze că nu este însărcinată, s-a ridicat în picioare și și-a arătat abdomenul perfect plat.

”Mi-am luat o bluză strâmtă ca să vedeţi. Nu, nu sunt însărcinată. Nici nu ştiu de unde a apărut acest zvon. Nu sunt însărcinată, staţi liniştiţi”, a declarat Iulia Vântur, citată de cancan.ro.

Iulia are o relație cu actorul indian Salman Khan, relație despre care a vorbit în aceeași emisiune. Ea a spus că Salman lucrează la un nou film și că se înțelege foarte bine cu mama iubitului. Ce declară Salman atunci când e întrebat despre relația cu Iulia?

”El se joacă cu tot felul de răspunsuri pentru că s-a plictisit să fie întrebat. Când vezi că oamenii tot insistă cu o anumită întrebare şi le dă răspunsuri variate, poate unul îi mulţumeşte. El nu s-a sărutat niciodată cu nimeni în filme. E împotriva credinţelor lui. El se gândeşte că poate partenera lui are şi ea un iubit acasă, un tată, care nu s-ar simţi bine s-o vadă într-o asemenea ipostază. Evident că e un om drăguţ”, a declarat Iulia Vântur.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter