Iulia Albu critică rochia de mireasă a Roxanei Ciuhulescu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 10 octombrie 2018, 17:26
Iulia Albu a criticat dur

rochia de mireasă purtată de Roxana Ciuhulescu în ziua nunții sale. Fashion editorul nu a fost deloc încântat de apariția fostei prezentatoare TV în fața altarului.

Weekendul trecut, Roxana Ciuhulescu și Silviu Bulugioiu s-au cununat religios. Chiar dacă era pentru a doua oară când Roxana Ciuhulescu ajungea în fața altarului, aceasta a ales să îmbrace din nou rochia de mireasă, decizie depunctată de Iulia Albu care, totodată, și-a amintit și a criticat și prima rochie de mireasă a fostei prezentatoare TV:Roxana Ciuhulescu in rochie de mireasa - criticata de Iulia Albu

„Întotdeauna am admirat perseverența și naivitatea femeilor care, la a doua, a cincea, a douăzecea căsătorie, se duc în fața preotului tot în rochie albă. Când prima oară ai dat-o în bară așa de grav și ai ocazia să-ți revii la a doua căsătorie…. să alegi acea voaletă sinistră… mi se pare trist! Nici rochia nu este vreo minune a lumii, dar totuși ar fi putut face parte dintr-o apariție măcar decentă. Sincer, chiar nu înțeleg acea plasă de învelit florile, ieftină, sulemenită în cele 3 pene isterice care se ițesc din vârful capului stimabilei. Aaaa…. Nu sunt pene! Este doar niște tul ieftin! Mă rog, știți că eu sunt cu găinile”, a scris Iulia Albu peblogul său personal.

Citește și – Deea și Dinu Maxer și-au sfințit verighetele. FOTO

Citește și – Ce relație are Valentina Pelinel cu socrii săi

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter