Iulia Albu, critici dure: „Când mă uit la Andreea Bălan îmi vine să plâng”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 13 septembrie 2018, 18:08
Iulia Albu este cu ochii pe ţinutele vestimentare ale vedetelor şi niciuna nu scapă de comentariile acide şi ironice ale Domniţei de Alba, cum se autointitulează fosta soţie a lui Mihai Albu. De această dată, în vizorul său a intrat, din nou, Andreea Bălan.

Dacă pe Elena Gheorghe a felicitat-o pentru îmbunătățirile aduse în ultimul timp look-ului său, ba chiar i-a promis un trofeu WOW, nu la fel de indulgentă a fost cu celelalte dive din showbizz-ul autohton. În timp ce Lidia Buble a scăpat ușor, Iulia Albu acuzând-o că o copiază fără succes pe Delia, Andreea Bălan a încasat din plin cuvintele acide ale fashion editorului: Andreea Balan

„Câteodată… când mă uit la Andreea Bălan îmi vine să plâng. Nu înțeleg, sincer, cum de nu se găsește un stilist în această țară să o îmbrace pe această fată de o manieră care să facă cinste statutului de performer pe care aceasta îl are. Pe de altă parte, nu sunt convinsă că ea însăși înțelege necesitatea unui stilist în garderobă și în viața ei în general. Nu că acest kitsch ar fi o zonă interesant de exploatat și nici nu neagă nimeni că Andreea Bălan este o fată frumoasă. Dar… cum Dumnezeu să te prezinți în acest hal și să te miri că ești catalogată ca una din cele mai slabe apariții vestimentare din România?! Trist! BAU!”, – a scris Iulia Albu pe blogul personal, la rubrica Wow sau Bau cu Iulia Albu.

Printre vedetele comentate spumos de Iulia Albu în ultimul timp se numără și Mihaela Rădulescu, Mihai Bendeac, dar și Smiley.

Citește și – Keo și Misty, prima poză cu chipul fetiței

Citește și – Ce cadou primește în fiecare an Alina Sorescu de la Alexandru Ciucu la aniversarea căsniciei

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter