Iată imagini din filmul indian în care joacă Iulia Vântur! Video

De Geo Berciu, pe

Iulia Vântur trăieşte acum visul bollywoodian, pentru că ce s-a îndrăgostit de India şi de renumitul Salman Khan, cum speculează presa, prezentatoarea româncă are toate şansele să iubească şi producţiile indiene, mai ales că a jucat într-una.
Iulia Vântur a postat pe pagina sa de Facebook un afiş al peliculei „O Teri”, care va apărea în curând şi în care are şi ea un rol important. Prezentatoarea apare îmbrăcată în costumaţie specific indiană, care însă este extrem de sexy şi îi pune în valoare formele provocatoare.
Iată imagini din filmul indian în care joacă Iulia Vântur! Video
Vedeta din Romania a pozat pentru un afiş ce promovează nu doar filmul în care joacă, „O Teri”, ci şi pentru piesa „Ummbakum”, pe ritmurile căreia dansează în noua producţie.
Iată imagini din filmul indian în care joacă Iulia Vântur! Video
„Mă bucur că am avut ocazia să explorez „mirajul bollywoodian” în filmul „O Teri”. Am lucrat cu o echipă extraordinară care m-a făcut să mă simt de-a locului, care mi-a oferit suport, m-a inspirat. Tot set-up-ul a fost impresionant, condimentat cu energia a zeci de dansatori profesionişti, cu o condiţie fizică extraordinară, care m-au dus cu gândul la baletul emisiunii Dansez pentru tine”, a comentat Iulia Vântur pe contul ei de pe reţeaua de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter