Irina Fodor, ținta unui val de ură în mediul online, după eliminarea lui Zarug de la „Asia Express”

Ultimul update Joi, 21 octombrie 2021, 18:47

Șase echipe vor continua aventura „Asia Express” în Georgia, după ce etapa din Turcia s-a încheiat cu eliminarea echipei formate din Zarug și Lorelei. Perechea a intrat în cursa pentru ultima șansă alături de echipele formate din Lidia și Estera Buble și Patrizia și Francy Paglieri.

Irina Fodor, ținta unui val de ură în mediul online, după eliminarea lui Zarug de la „Asia Express”

Ultima ediție a competiției a avut un final controversat care a transformat-o pe gazda emisiunii, Irina Fodor, în ținta unui val de ură în mediul online. Pe parcursul show-ului, Zarug și Lorelei au refuzat să îndeplinească anumite probe, ceea ce a creat tensiune atât între echipă și Irina, cât și între pereche și ceilalți concurenți.

Probele din ultima cursă i-au pus în dificultate pe toți cei șase concurenți, însă Zarug și Lorelei au fost cei care au încheiat pe ultimul loc etapa. Fiindcă era clar că perechea nu se grăbea să-și revadă colegii, echipa de producție a luat decizia de a nu-i mai aștepta.

„Toată lumea știe că am aici o piatră roșie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea știe că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia. Așa că o să plecăm în această formație. Zarug și Lorelei nu cred că vor mai veni”, a declarat Irina la finalul ediției.

„Nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele. Au refuzat să facă multe probe pe drum. Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne mai jucăm cu ei, pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Nu cred că trebuie să vă țin pe voi aici pentru ei”, a încheiat.

În secțiunea de comentarii a ultimei postări de pe Instagram, Irina a primit un val de comentarii negative. „Faine ținutele purtate de tine, dar degeaba dacă atitudinea nu e cea potrivită. Indiferent de atitudinea unor participanți la joc, nu se face ce ai făcut tu – prin discurs și atitudine deja ai arătat că nu ești imparțială. Frumoasă ești, dar răutatea nu ține cont de chip”, a comentat cineva.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Câți bani a câștigat Irina Fodor pentru prezentarea sezonului 4 Asia Express

Lidia Buble, ținta unui val de critici în mediul online. „Ai arătat cine ești”

Cosmin Natanticu, concurent Asia Express: „Am crezut că plec acasă după patru ore, îmi tremurau genunchii”

„Dacă frumusețea nu e dublată și de nițică emoție… degeaba e! Fără răutate, ar trebui să iei lecții de dicție. Frazarea ta e deranjantă, pari o roboțică întoarsă cu cheia. Iar discursul ăla inept… puteai alege să îl rostești altfel. Tonul ar fi făcut diferența. Da, ești frumoasă, rochia festivă îți venea bine, chiar dacă o asortaseși la… topor”, a mai scris altcineva.

„Nu mă așteptam la așa atitudine josnică din partea ta; Hai cu Ginuța înapoi, ne lipsește umanitatea ei; Unfollow după discursul de azi; Gina nu făcea niciodată așa ceva unei echipe!”, au mai fost alte câteva reacții negative.

Irina filmează în prezent emisiunea „Chefi fără limite”

Au existat, desigur, și mulți care i-au luat apărarea prezentatoarei. „Este vai de noi dacă, pentru o emisiune, pentru niște oameni pe care nu îi cunoaștem personal, ajungem să jignim alți oameni. Și mie mi-au plăcut Zarug și Lorelai, dar asta nu înseamnă că nu văd că Zarug a fost de multe ori foarte nesimțit”, a comentat o urmăritoare.

„Eu cred că voi nu gândiți, cum să credeți că prezentatoarea a luat decizia asta și nu producătorii, scenariștii, directorii de producție ai emisiunii? Ce treabă are prezentatoarea?”, a mai comentat cineva.

„Mie îmi place mult de Irina, dinainte de emisiune. Este o persoană care spune direct ceea ce are de zis. Mi se pare normal, iar atitudinea pe care au avut-o cei doi concurenți se răsplătește. Și nu înțeleg cum își permit oamenii prin comentarii să o jignească 👎🏻”, a mai scris o urmăritoare.

Irina se află în prezent în Grecia, unde găzduiește emisiunea „Chefi fără limite”. Jurații sunt chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea. Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale și locuri din Grecia. Anterior acestor două proiecte, Irina a găzduit a doua jumătate a sezonului 9 „Chefi la Cuțite”, preluând astfel cele două emisiuni găzduite de Gina Pistol.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter