Irina Fodor, probleme de sănătate în Mexic. Ce a pățit prezentatoarea „America Express”

De Unica.ro, pe

Irina Fodor, prezentatorea reality show-ului „America Express”, le-a povestit fanilor săi de pe rețelele de socializare că a întâmpinat probleme de sănătate în Mexic, unde se desfășoară acum filmările.

Irina Fodor a dezvăluit în mediul online că a avut probleme din cauza temperaturilor ridicate din Mexic. În ciuda faptului că a folosit creme cu factori de protecție pentru piele, prezentatoarea „America Express” a făcut o alergie.

Se pare că soarele din Mexic e mai puternic decât credeam, așa că, deși am folosit SPF, m-am ales cu o alergie de toată frumusețea. Cremă, bandaj, pastilă pentru alergii. Să sperăm că trece repede, a scris Irina Fodor în dreptul unor imagini cu mâna afectată de erupția cutanată.

Citește și: LIVE UPDATE: Război în Ucraina

Cum și-a început Anamaria Prodan cariera în afaceri

Studiu: băutorii de cafea sunt mai puțin predispuși riscului de a muri devreme

Shakira l-ar fi prins pe Pique înșelând-o. „Se dezlănțuie cu colegii, petrece până dimineața”

Irina Fodor a anunțat că filmările pentru prima etapă din Mexic s-au încheiat

Țuca, așa cum îi spun apropiații, a plecat în aventura „America Express” alături de nouă echipe: chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru; Puya și soția lui, Melinda; Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea; stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla; Jean Gavril și fratele lui, Dinu; cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh; gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar; Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online, și mama ei, Mihaela.

Împreună vor merge pe Drumul Aurului, lung de peste 7000 de kilometri, care trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Filmările au început la finalul lunii mai, iar concurenții au trecut deja de prima etapă în Mexic, așa cum a anunțat Irina Fodor în urmă cu două zile.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter