Irina Fodor, momente de panică în vacanță, după ce soțul ei a făcut o criză de astm: „Abia mai respira”

De Unica.ro, pe

Irina Fodor a vorbit pe blogul personal despre situațiile limită care pot apărea în viața unui bolnav de astm. Soțul ei, Răzvan Fodor, se confruntă de ani buni cu această boală.

Irina Fodor a povestit despre momentele dificile prin care a trecut împreună cu soțul ei, Răzvan Fodor, care suferă de astm alergic. Aceasta a dat detalii despre o criză de astm suferită de partenerul ei de viață în vacanța petrecută în India.

Irina Fodor, momente de panică în vacanță, după ce soțul ei a făcut o criză de astm: „Abia mai respira”

Irina Fodor a dezvăluit că au mers pentru două zile în deșert și peste noapte au dormit într-un cort, alături de alți prieteni. După ce s-au dus la somn, Răzvan a început să aibă probleme grave de respirație. Irina a reușit să-și ajute soțul, dar au trecut prin momente cumplite până acesta a primit inhalatorul și și-a revenit.

Când să ațipesc, aud un zgomot ciudat, ca un șuierat. Răzvan mă prinde de mână și îmi spune, în timp ce de-abia mai respira: „Inhalatorul”. Se sufoca. Afară-beznă, în cort-beznă, iar locația bagajelor noastre – deloc precisă. Știam că am doar câteva minute ca să găsesc medicamentul și m-a luat tremuratul: am pornit, de-a bușilea și am trecut, prin întuneric, peste capetele, mâinile și picioarele prietenilor noștri în timp ce pipăiam disperată colțurile cortului ca să găsesc borseta mea, în care știam că ascunsesem un inhalator pentru cazuri urgente. Fix ca acesta.

Știam că el nu se poate mișca și că trebuie să stea cât mai calm ca să poată respira în continuare, iar timpul se scurgea repede. Descopăr borseta, inhalatorul, trec înapoi, prin beznă peste prietenii noștri, ajung la Răzvan: „3, 2, 1, inspiră!” Din fericire, inhalatorul a fost de ajuns, de data asta. Am mai așteptat puțin, până l-am auzit pe Răzvan că respiră corect și am adormit liniștiți, a povestit Irina Fodor pe blogul ei.

Răzvan Fodor, despre crizele de astm

Și Răzvan Fodor a povestit public că a făcut mai multe crize de astm de-a lungul timpului, și a necesitat ajutorul medicilor.

Citește și: Oana Roman a dezvăluit că mama ei, Mioara Roman, a ajuns din nou la spital: „Nu se simțea bine”

Prima seară pe Insula Iubirii s-a încheiat cu un prim sărut neașteptat

LIVE UPDATE: Război în Ucraina

De ce nu vrea Alexandru Ciucu să-și lase fiicele să locuiască cu mama lor, Alina Sorescu

Panica, frica, suferința pe care le trăiești că nu poți să respiri, astea trebuie transmise. Am ieșit odată din bar, panicat, am luat-o ușor la fugă spre spitalul Floreasca, deși nu se face treaba asta ca astmatic. Am ajuns în 30 de secunde, am intrat acolo și nu mai puteam să pronunț nimic. M-au pus direct pe pat, mi-au spart venele… a povestit Răzvan Fodor anul trecut, potrivit Click.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter