Irina Fodor, criticată pentru ultima apariție TV. „Așa NU!”

De Unica.ro, pe

Irina Fodor (33 de ani) și Ștefan Bănică Junior (54 de ani) găzduiesc împreună emisiunea „Dacing on Ice – Vis în doi”. În cea mai recentă ediție a show-ului, Irina a făcut o alegere stilistică îndrăzneață, optând pentru un accesoriu voluminos de pus pe cap. Restul ținutei a fost alcătuită dintr-o cămașă albă și o fustă lungă cu paiete negre.

Irina Fodor, criticată pentru ultima apariție TV. „Așa NU!”

Accesoriul purtat de Irina nu a fost apreciat de public. „Superbă… dar fără pălărie”; „Așa NU!”; „Navă spațială aș spune. De pălărie, evident”; „Oribilă «palașcă» ai în cap… cine te-a îmbrăcat”; „Cine își bate joc de capul tău? Rochia și machiajul mai sunt cum mai sunt… dar părul și turla aia din capul tău… dă jos antena aia parabolică… că a făcut și Bănică mișto de tine…”, acestea au fost câteva dintre criticile urmăritorilor Irinei Fodor.

Această apariție recentă a fost, însă, o excepție. Până acum, prezentatoarea a fost foarte apreciată pentru ținutele purtate. „De fiecare dată ne uimești cu ținutele!!”, comenta cineva despre o altă apariție din cadrul „Dacing on Ice”.

Din anul 2010, Irina este căsătorită cu actorul și prezentatorul TV Răzvan Fodor (46 de ani), alături de care are o fiică, Diana Elena, în vârstă de 11 ani.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Adela Popescu, mesaj de susținere pentru Irina Fodor, după zvonurile apărute în presă despre ea și Ștefan Bănică Junior

Irina și Răzvan Fodor, despre nunta lor: „A fost foarte simplă”

Ce situație financiară aveau Irina și Răzvan Fodor la începutul căsniciei lor

Ce frumoasă este fiica lui Răzvan Fodor! Diana a împlinit 9 ani anul acesta

Când s-au cunoscut, Irina avea 19 ani, iar Răzvan 32. Ea era studentă la Facultatea de Jurnalism, iar întâlnirea lor a avut loc pe platourile de filmare de la Buftea. După un timp, perechea a plecat împreună în India, unde actorul a realizat că ea era aleasa.

Într-un interviu oferit publicației OK! Magazine, fiica perechii mărturisea că își dorește o surioară. „Ne-am tot gândit, dar trebuie să recunoaștem că ne e bine așa. A crescut Diana, am devenit ușor egoiști, avem vacanțele noastre”, a spus Irina.

„Ea are vârsta, acum se fac copiii de la 30 în sus. La mine e problema. (râde) Nu că aș fi bătrânel, dar la 45 de ani, încă un copil, nu știu, sincer… E în pom treaba asta”, a completat Răzvan atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter