Ionuţ Iftimoaie: „Trăiesc pentru familia mea”

De Libertatea pentru femei, pe

Consideră că în societate contează cine eşti şi al cui eşti şi oferă respect pentru că la rândul lui este respectat. Tot el povesteşte de ce este atât de fericit, mulţumit si satisfăcut din toate punctele de vedere şi glumeşte că oricât de repede şi-ar dori un copil, tot 9 luni trebuie să aştepte.
Cum te-ai acomodat cu emisiunea „Jumatatea mea stie!” (Kanal D)?
Mai întâi de toate, trebuie sa spun ca este o emisiune în care primii care se distreaza suntem noi, prezentatorii. Probele sunt foarte haioase, trebuie sa le facem si noi, ceea ce creeaza un divertisment garantat, pentru ca atât eu, cât si Cove si Andreea Tonciu chiar ne straduim sa ducem la îndeplinire sarcinile. Este inedit ca prezentatorii sa treaca prin aceleasi probe ca si concurenţii.
Te-au pus sa mergi pe tocuri. Ce zici, e greu sa fii femeie?
Putem sa nu vorbim despre asta?! (râde) Cred ca a fost sufi cient ca m-a vazut o ţara întreaga… Bun, sincer, cred ca este mult mai greu sa fii femeie. O femeie întotdeauna trebuie sa fie eleganta, sa arate bine, lucruri care nu numai ca sunt costisitoare, dar necesita si un efort fi zic deosebit. La barbaţi e mai altfel, pui un tricou, un jeans si ai salvat situaţia.
Ca sa fiu în ton cu titlul emisiunii, „Jumatatea ta stie”… totul despre tine?
Jumatatea mea stie tot ceea ce consider eu ca trebuie sa stie si tot ceea ce ea a reusit  sa afle de la mine. Este bine sa îţi cunosti partenerul suficient încât sa poţi sa-l înţelegi, sa stii care îi sunt limitele. Asta te ajuta nu numai în concursul nostru, de la Kanal D, ci si sa convieţuiesti foarte bine, sa gasesti echilibrul. În zilele noastre este tot mai greu sa pastrezi unita o relaţie si cel mai simplu este sa te desparţi. Apoi începi o alta relaţie si ajungi sa te confrunţi cu aceleasi probleme, pentru ca fac parte din viaţa si indiferent de partener se vor ivi.
Ce înseamna pentru tine „acasa” în câteva cuvinte?
Acasa înseamna soţie, copii, nepoţi, fini, gratar si un pahar de vin bun.
Locuiesti în afara Bucurestiului. Faci des drumul, e dificil?
Parcurg cam 4-5 mii de kilometri pe luna prin ţara, fara sa iau în calcul situaţiile în care iau avionul si plec la fiica-mea în Italia. Calatoresc destul de mult. Sigur, nu este deloc usor, însa o fac cu drag pentru ca îmi place ce fac. Iar asta îmi da posibili tatea sa produc destul de mult încât sa am grija de familia mea, sa le ofer lor niste condiţii bune si totodata un alt mediu decât în Bucuresti. Ma refer la o casa mai spaţioasa, la o curte mai spaţioasa. Locuim în comuna Comanesti, Bacau. De asemenea, daca plecam la munte mergem în zona Busteni, unde ne construim o casa de vacanţa, iar vara, la mare, mergem pe litoralul românesc şi alegem staţiuni mai retrase, ca Venus sau Neptun.
Când eşti liber, îţi place să te joci cu cei mici sau îi înveţi să se apere?
Copiii mei practică un altfel de sport. Fiica mea din Italia, Liza (13 ani), face patinaj artistic, Nicolas (5 ani) este la tenis, iar Nicole (4 ani), fiind şi cea mai mică, face deocamdată ore de canto şi desen.
Te-ai gândit că poate copiii tăi sunt mai în siguranţă şi prin prisma faptului că sunt „ai lui Iftimoaie”?
Mă bucur că, dacă pe lângă ceea ce eu pot să le ofer, adică situaţie materială şi dragostea mea, pot să le ofer şi siguranţă din punct de vedere fizic. În societate contează cine eşti şi al cui eşti, iar toţi cei care mă respectă pe mine îmi respectă şi familia. Tocmai de aceea, oriunde merg ofer foarte mult respect pentru că şi eu primesc la rândul meu mult respect, multă căldură şi dragoste sufletească din partea unor oameni pe care, pe mulţi din ei, nu-i cunosc. Cel mai mare câştig pe care l-am obţinut îl reprezintă respectul, dragostea şi simpatia de care beneficiez din partea oamenilor de rând.
Când speri să vi se mai mărească familia cu un membru?
Oricât m-aş grăbi tot 9 luni trebuie să aştept (râde). Sincer, nu ştiu când, deocamdată mă gândesc la absolut tot, să îi pot oferi copilului spaţiul şi condiţiile optime, ca şi celorlalţi copii ai mei, ceea ce eu nu am avut chiar de la început. Însă îmi doresc să am permanent bucuria că sunt în măsură să am grijă de el.
Ai o firmă de bodyguarzi şi pentru persoane foarte importante. Avem aşa multe VIP-uri în România?
Oricine doreşte poate să apeleze, de la politicieni la oameni de afaceri sau oameni care activează în alte domenii. Nu este o firmă mare, însă sunt numai însoţitori de corp capabili, vorbitori de limbă engleză, rusă, franceză, care au o anumită pregătire, absolvenţi de facultate şi nu sunt doar ”pachete de muşchi”. În societate este important să ai capacitatea să previi.
Ce sfaturi de apărare le-ai da oamenilor obişnuiţi?
I-aş sfătui să nu aibă încredere, să nu gândească: „Mie nu mi se poate întâmpla”. Indiferent de mediul social în care ne aflăm, oricare dintre noi poate să se afle într-o situaţie dificilă şi foarte importantă este reacţia. Panica nu rezolvă nimic, tocmai de aceea este bine să îşi păstreze calmul. Aş încheia cu bine-cunoscutul proverb „Paza bună trece primejdia rea”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter