Ioana Năstase, despre accidentul de echitație: „Mi-am văzut moartea cu ochii”

De Unica.ro, pe

Ioana Năstase a fost aruncată din șa de propriul cal, Cezar. După cele petrecute, Ioana suspectează că cineva îi vrea răul.

Ioana Năstase, despre accidentul de echitație: „Mi-am văzut moartea cu ochii”

„Trebuie să recunosc, mi-am văzut moartea cu ochii. Calul m-a aruncat în cap. Era calul meu, pe care îl știți, doar că era foarte schimbat. Am și întrebat ce are calul și mi-au spus că nu are nimic. De obicei, se lucra cu el. Înainte de a încăleca eu, se lucra cu el timp de 20 de minute. Lucra băiatul care se ocupă de el zilnic. Ieri nu a mai lucrat cu el, a spus că e pregătit și pot urca. L-am întrebat pe băiat: «Dar nu-l încaleci tu înainte?», și mi-a spus: «Nu, urcați»”, a declarat Ioana la Antena Stars, potrivit Spynews.

„I-am cerut celui care se ocupă de el să stea la doi metri de mine, i-am spus: «Fă ceva, oprește-l!», nu a reacționat în niciun fel. M-am simțit în pericol, am simțit că se lasă calul pe partea dreaptă, ca și când ar fi fost obosit. Calul a devenit agitat și m-a aruncat în cap, am dat să mă ridic de vreo câteva ori și cădeam la loc. Mi-a zdruncinat rău creierii, trebuie să recunosc. Mi se pare ceva foarte ciudat, deoarece atunci când îmi băga calul în manej, era ca un mielușel. De această dată am întrebat ce are calul și mi-a spus că nu are nimic”, a continuat.

Ioana l-a cumpărat pe Cezar în toamna anului 2021. Deși, inițial, trebuia să fie un cadou de la Ilie pentru ea, Ioana a sfârșit prin a-și cumpăra singură calul, în valoare de 25.000 de euro. Mai târziu, Ilie i-a oferit jumătate din sumă.

„Am plecat de acasă cu Ilie ca să-mi aleg calul. El a crezut, probabil, că va costa în jur de 5.000-10.000 de euro, iar eu i-am spus că primul căluț care va veni spre mine va fi al meu. Primul căluț care a venit către mine a fost Cezărică, care era și foarte scump. Ilie, auzind prețul, a spus nu. Peste 20.000 de euro. Mi-a zis: «Nu-ți iau femeie niciun cal că e prea scump!»”, declara Ioana atunci, la Antena Stars.

„Am venit trei zile la rând la căluț, am prins atâta drag de el, apoi a patra zi m-am dus la bancă. Mi-am plătit căluțul singură. Am mers la bancă, mi-am achitat căluțul, după care, la câteva zile, s-a gândit și el să pună jumătate”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Ioana Năstase, atac la adresa fiicei adoptive a sportivului, Charlotte. „Nu a muncit o zi în viața ei!”

Citește și: Brigitte Pastramă, declarații surprinzătoare despre fostul mariaj cu Ilie Năstase

Citește și: Ce mari au crescut și ce frumoase sunt fiicele lui Ilie Năstase

Citește și: Ioana Năstase, agresată de o femeie într-un restaurant din București. „Sunt șocată”

Ioana a avut două încercări de a se despărțit de afacerist, una în toamna anului trecut și una în primăvara anului acesta.

„Se știe prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge! Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate! Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!”, a declarat Ioana Năstase în august, pentru Click!.

„Dorința lui este să rămân alături de el până la sfârșit. Dacă nu ar fi iertarea și uitarea, nu știu… Pentru mine este foarte important să iert anumite lucruri, ca să pot merge mai departe. A făcut câteva schimbări în bine. A avut libertate din partea mea întotdeauna, doar că îl simțeam. Mai avea anumite chestii, de respect. Nu a mai ieșit în cluburi, nu… Eu i-am spus că, dacă asta își dorește, să meargă, să facă ce vrea el, ce îi place lui. Până acum a fost cuminte, nu am simțit nimic care să mă deranjeze”, a mai declarat Ioana, la Antena Stars.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter