Ioana Năstase și-a retras din nou cererea de divorț. Ce a declarat soția lui Ilie Năstase

De Unica.ro, pe

Ioana Năstase și-a retras pentru a doua oară cererea de divorț pe care a depus-o în octombrie 2021.

Ioana Năstase a ajuns în pragul divorțului de două ori. În ianuarie 2021, aceasta a dezvăluit că Ilie Năstase a fost violent cu ea, motiv pentru care a decis să se despartă de el. Cei doi s-au împăcat în luna iunie, însă fericirea nu a durat prea mult.

Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele: răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții.

Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere. Asta chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

Răbdarea mea a luat sfârșit! În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc!, a scris soția fostului jucător de tenis pe contul de socializare, în urmă cu câteva luni.

Ioana Năstase și-a retras din nou cererea de divorț. Ce a declarat soția lui Ilie Năstase

Pe 18 martie a avut loc prima înfățișare în procesul de divorț în care sunt implicați Ilie și Ioana Năstase. Bruneta a hotărât însă să-și retragă din nou cererea de divorț.

Citește și: Actorul Mihai Călin, gazdă pentru o familie din Ucraina

Bianca Drăgușanu, intervenție estetică neașteptată. Ce și-a făcut de data aceasta.”Frumusțea presupune sacrificii”

Ce au făcut refugiații din Ucraina cu mâncarea primită de la voluntarii din Gara de Nord

Ce glumă a făcut Volodimir Zelenski în timpul unei conferințe de presă. Momentul s-a viralizat instant

Da, asa este, am renunțat. Dar nu aș vrea să creadă lumea că am făcut asta cu vreun interes. Voi spune la momentul potrivit care sunt motivele, țin de Ilie. Sunt foarte importante pentru mine, a declarat aceasta pentru Click!

Potrivit sursei citate, decizia Ioanei Năstase de a rămâne alături de soțul ei ar avea legătură cu problemele de sănătate serioase ale fostului jucător de tenis.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter