Cum a reacționat fiica Ioanei Ginghină când a aflat că actrița s-a logodit cu Cristi Pitulice

De Unica.ro, pe

Ioana Ginghină și iubitul ei, Cristi Pitulice, se vor căsători anul acesta. Perechea s-a logodit în ziua în care actrița a împlinit 43 de ani, pe 21 septembrie 2020. Din fostul mariaj cu actorul Alexandru Papadopol, Ioana are o fiică, Ruxandra, în vârstă de 14 ani. Ioana și Alexandru au divorțat în vara anului 2019, după 13 ani de mariaj. Aceasta va fi a treia căsnicie a actriței. Ioana s-a căsătorit pentru prima dată la 21 de ani, cu actorul Daniel Tudorică.

Cum a reacționat fiica Ioanei Ginghină când a aflat că actrița s-a logodit cu Cristi Pitulice

Recent, actrița a dezvăluit cum a reacționat fiica ei când ea și Cristi s-au logodit.

„Rux s-a bucurat mult pentru noi. Este așa de fericită în formula asta, încât oficializarea relației nu poate decât să o facă fericită”, a povestit Ioana Ginghină, potrivit Spynews.

Ioana și Cristi își doresc o nuntă restrânsă, fără spațiu închiriat.

„La nuntă nu vor exista pregătiri pentru că va fi totul într-o zi, poate la un simplu grătar. Nu rochie, nu petrecere cu spațiu închiriat, nimic din toate astea. Dacă ne hotărâm, o facem și mâine. Am avut două nunți, nu mă mai pasionează să fac pregătiri și să cheltuiesc bani pe eveniment”, a mai declarat actrița.

„Nunta restrânsă nu era gândită din cauza pandemiei, ci pentru că pur și simplu așa ne dorim, să fim doar cu cei foarte apropiați. Chiar aș vrea să fie o zi frumoasă și deloc complicată, fără mari responsabilități”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: 

Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol după doi ani de la divorț

Ce carieră își dorește fiica Ioanei Ginghină să urmeze? „Deja discutăm la ce liceu să meargă”

Ioana Ginghină, pe podium într-o rochie transparentă. „A fost o experiență inedită”

„Cererea a fost simplă. (…) Când am văzut inel m-a luat un pic cu tăiat de respirație. (…) I-am zis: «Eu spun da, pentru că în momentul ăsta simt că alături de tine pot să merg mai departe». Am mai vorbit despre asta. Noi am făcut niște investiții împreună, drept pentru care avem deja un act care ne leagă cred că mai mult decât actul de căsătorie”, mai povestea actrița anul trecut, la Antena Stars.

„Noi am făcut deja niște investiții importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren și cealaltă parte era a foștilor mei socri. La partaj, am cumpărat partea lui Alexandru și acum am cumpărat cu Cristi partea foștilor socri”, mai spunea actrița în iulie 2021, pentru OK! Magazine.

„Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună. Asta mi-a plăcut la Cristi – că a fost alături de mine de la început. În primul rând, e o altfel de iubire cea de la 40 de ani, când sunt mult mai matură. Apreciez lucrurile pe care le face pentru mine, că-mi iubește copilul, că mă ajută mult cu Ruxi”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter