Ioana Ginghină se mută din casa în care a locuit cu fostul soț, Alexandru Papadopol. Care este motivul

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 16 octombrie 2019, 17:51
Ioana Ginghină se mută din casa în care a locuit cu fostul său soț, Alexandru Papadopol. Cei doi au divorțat vara acasta, după 12 ani de căsnicie, însă au rămas în relații bune de dragul fetiței pe care o au împreună, Ruxandra, în vârstă de 11 ani.

Ioana Ginghină a luat decizia de a se muta definitiv din casa în care a locuit alături de fostul său soț, cu toate că Alexandru Papadopol și-a cedat partea în favoarea fiicei sale, Ruxi. Actrița a explicat care sunt motivele acestei decizii radicale și a punctat că își dorește să se încheie mai repede această etapă din viața sa: „Îmi doresc să mă mut, vreau să mă mut din cauza aglomeraţiei. Aş vrea să mă mut în centru, dar e complicat. Amândoi vrem să se termine. Şi eu şi el ne dorim să nu mai vorbim unul despre celălalt. În ceea ce privește o eventuală nouă relație, actrița a afirmat că nu își dorește să-și refacă viața în acest moment. Nu există o persoană nouă în viaţa mea. Viaţa mea nu trebuie refăcută acum. Viaţa mea e împlinită aşa cum este. Nu vreau să mă bag într-o relaţie. Primesc mesaje cu cereri în căsătorie, oamenii mă complimentează prin mesaje”, – a spus  Ioana Ginghină în emisiunea Star Magazin, de la Antena Stars.

Vezi mai multe imagini cu Ioana Ginghină în galeria foto de mai sus! Divorțul a schimbat-o, a slăbit și arată foarte bine în prezent. Actrița se mândrește cu silueta sa pe conturile de socializare! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter