Ioana Blaj merge și noaptea la sală: “Nu mai puteam să mă uit în oglindă. M-am apucat de sport intens”/ Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 februarie 2023, 13:04

Actrița Ioana Blaj, interpreta lui Alice Vornicu din serialul “Lia, soția soțului meu”, difuzat la Antena 1, joi, de la 20.30, are o siluetă de invidiat și primește des complimete pentru modul în care arată. Actrița a declarat pentru Unica.ro că face eforturi să își mențină greutatea constantă, mai ales că în pandemie lucrurile au scăpat de sub control și s-a îngrozit când a văzut că acul cântarului îi indică 7 kilograme în plus. De atunci, vedeta s-a apucat serios de antrenamente fizice. În prezent, Ioana se simte bine și îi place ce vede în oglindă, dar nu se abate de la sport și de la mâncare sănătoasă.

Ioana Blaj nu a avut probleme cu greutatea, excepție fiind cele două sarcini și pandemia, când gătitul s-a numărat printre principalele ei îndeletniciri, iar statul în casă nu a fost de bun augur în primul rând pentru silueta ei.

Ioana Blaj: “În pandemia am luat 7 kilograme și nu mai puteam să mă uit în oglindă”

Actrița s-a trezit brusc cu mai multe kilograme în plus, care erau vizibile. “Am fost slabă și în timpul sarcinilor, în cea de-a doua am luat cam multe kilograme, de care am scăpat foarte repede. În timpul pandemiei am luat 7 kilograme și nu mai puteam să mă uit în oglindă. M-am apucat de sport intens”, a declarat, în exclusivitate pentru Unica.ro, Ioana Blaj.

Ioana Blaj merge și noaptea la sală: “Nu mai puteam să mă uit în oglindă. M-am apucat de sport intens”/ Exclusiv

Ea a luat măsuri de urgență pentru a reveni la dimensiunile inițiale. Și, ca să fie sigură, că va obține rezultatele dorite, și-a luat antrenor personal, astfel încât antrenamentele să fie executate corect și să fie motivată pentru a nu renunța la obiectivul propus.

“Stând acasă, am gătit, am făcut de toate. Ideea e că după aceea m-am apucat serios de sport și asta m-a salvat, m-a pus pe linia de plutire și acum mă mențin”, a spus pentru Unica.ro, interpreta lui Alice Vornicu.

Ioana Blaj: “Doar cobor din casă direct în sală”

Ioana Blaj interpretează în producția “Lia, soția soțului meu” pentru prima dată un personaj negativ. Frumoasă, sexy, manipulatoare, egoistă şi extrem de răzbunătoare, Alice recurge la orice e nevoie pentru a-şi atinge scopurile. Fiind personaj principal, actrița are un program intens la filmări, fiind prezentă zilnic pe platouri. Chiar și așa, actrița nu renunță la exercițiile fizice, prin care își lucrează fiecare parte a corpului.

Ioana Blaj merge și noaptea la sală: “Nu mai puteam să mă uit în oglindă. M-am apucat de sport intens”/ Exclusiv
Ioana Blaj

“Am avut antrenor personal, acum, de când am început filmările mi-e cam greu să ajung la sală, dar fac tot posibilul după filmări: seara, noaptea, când mai am câte o dimineață liberă. Am norocul să am sala fix în complexul în care locuiesc, adică doar cobor din casă direct în sală, e program nonstop”, a mărturisit nora Ruxandrei Ion pentru Unica.ro.

Ioana Blaj merge și noaptea la sală: “Nu mai puteam să mă uit în oglindă. M-am apucat de sport intens”/ Exclusiv

Citește și:  Cum a ajuns Ioana Blaj să joace în serialul „Lia – soţia soţului meu”: „M-au chemat din lipsă de personaje”/ Video exclusiv

Actrița este atentă la alimentele consumate

Actrița s-a adaptat și cu alimentația la programul de filmări. Uneori găsește un pic de timp și își pregătește mâncarea, alteori apelează la meniul livrat de firma de catering. “Încerc să mănânc cât mai curat. La filmare e mai greu și e greu mai ales pentru că plec dimineața și mă întorc seara. În mod normal, dacă aș fi avut măcar dimineața liberă, aș fi apucat să-mi iau ceva gătit, dar încerc să am grijă. Când am timp îmi pregătesc de acasă, când nu, mănânc mâncarea de la catering. Încerc să nu combin proteina cu carbohidrați”, ne-a spus ea.

Ioana Blaj joacă în filmul “Ramon”

Actrița poate fi văzut pe micul ecran în serialul “Lia, soția soțului meu”, difuzat la Antena 1, dar și pe marele ecran, în “Ramon”, filmul lui Pavel Bartoș, care intră în cinematografe din 3 februarie. “Am jucat în “Ramon”, dar am avut doar o zi de filmare, a fost ceva foarte scurt. Sunt o patroană de cafenea. E un rol mic, fugitiv, dar simpatic. Apar, dispar, practic am o ieșire și o intrare”, ne-a spus ea.

Ioana Blaj merge și noaptea la sală: “Nu mai puteam să mă uit în oglindă. M-am apucat de sport intens”/ Exclusiv

Ioana Blaj este căsătorită cu producătorul Ducu Ion, fiul Ruxandrei Ion, și au împreună doi băieți: Filip ( 8 ani) și Tudor (5 ani). Puștii s-au obișnuit ca oamenii să o solicite pe mama lor pentru fotografii, dar doar cel mare înțelege faptul că Ioana este actriță și că este cunoscută publicului. Cel mic, încă are momente în care nu prea înțelege statutul mamei sale și mai cere lămuriri. “Filip, băiatul cel mare, își dă seama, Tudor mai puțin. El nu înțelege de ce vin oamenii să facă poză cu mine și așa cumva e entuziasmat, pe de altă parte contrariat: cine ești tu de vin oamenii să facă poze cu tine?”, ne-a povestit amuzată Ioana Blaj.  

Citește și:  Actrita Ioana Blaj a îmbrăcat o rochie realizată din 5000 de ghiocei

Sursa foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter