Interviu: Robert Turcescu despre libertate, iubire şi Oana Sârbu

De Viva.ro, pe

„Sunt un om care gândeşte foarte bine paşii pe care-i face în viaţă”, spune Robert Turcescu. Am stat de vorbă, exclusiv pentru viva.ro, cu realizatorul emisiunii „Sub semnul întrebării” despre televiziune, online şi culmea idealismului.
Mi-ai spus că nu ai prea mult timp la dispoziţie pentru interviu. Ce este cu boala aceasta a bucureştenilor de a alerga de dimineaţa până seara?

Nu mai alerg atât de mult pe cât alergam în alţi ani, dar mi-am diversificat foarte mult ariile de interese şi, în condiţiile astea, trebuie să pun la punct foarte multe  lucruri: trupa, emisiunea, alte activităţi care îmi aduc venituri suplimentare, în condiţiile în care partea legată de presă merge din ce în ce mai prost, traininguri media pe care le fac de ani de zile şi pe care încep să le reaşez ca ofertă, pentru că piaţa a căzut destul de mult în ultimii ani, copiii, viaţa de familie. În plus, încerc să scriu cărţi în continuare… Nu ştiu pentru cine, pentru că nimeni nu mai citeşte nimic în ziua de azi. Cam aşa stau lucrurile, aşa că întotdeauna mi-aş dori să am ceva mai mult timp.

Cum te-ai tratat după dezamăgirea de la Eurovision?

Dezamăgire?

Ai participat ca să câştigi, nu?

Nu, a fost mai mult decât ne-am închipuit. A fost o victorie pentru noi, să ieşim pe locul 4 cu o trupă înfiinţată de 2 ani de zile, cu o piesă în care la început nu prea credea  nimeni, nici măcar casă noastră de discuri, a fost uluitor! Eu am anunţaţ de la început că nu am intrat în concurs cu ideea de a câştiga. Abia dacă am fi câştigat, lucrurile ar fi devenit cu adevărat complicate! (râde)
Vezi continuarea interviului pe viva.ro! CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter