Interviu exclusiv! Ruby: „Eu încă mă consider copil”

De Sandra Sarbu, pe

A venit şi primăvara şi ne bucurăm cu toţii de primele zile însorite, după o iarnă ploioasă şi înnegurată. Cu ocazia primelor zile de martie, am luat-o pe Ruby la întrebări, iar ea ne-a răspuns cu mare plăcere. Despre Mărţişor, ziua Femeii, dar şi tatuaje şi piercinguri, iată ce ne-a spus vedeta:
A venit primăvara, ţi-ai făcut planuri pentru noul sezon?
A venit primăvara şi sunt foarte fericită că s-a întâmplat asta, eram nerăbdătoare. Am ceva planuri… În primul rând urmează să lansez noul single, lucrez în paralel şi la alte piese pe care le voi lansa în viitorul apropiat şi bineînţeles, concerte.
Îţi doreşti să primeşti ceva special de Mărţişor?
Singura mea dorinţă este să fie o primăvară frumoasă şi caldă, nimic mai mult.
Cum ai de gând să petreci 8 Martie? Ce cadou îi vei face mamei tale?
O să petrec pe scenă şi mă bucur că se întâmplă aşa, pentru asta am muncit. Mama mea nu locuieşte în România, dar în fiecare an îi „dăruiesc” un SMS drăguţ şi este mai fericită decât dacă ar primi 100 de buchete de flori. 🙂
Că tot e vorba de Ziua Femeii, cum îţi place să te răsfeţi?
Eu nu asociez ziua Femeii cu mine. Femeie sună matur, iar din cauza asta nici nu o sărbătoresc. Eu încă mă consider copil.
Interviu exclusiv! Ruby: "Eu încă mă consider copil"
Care e activitatea ta preferată din timpul liber?
Îmi place să mă întâlnesc cu prietenii şi să vorbim vrute şi nevrute, să merg la sală, să mă plimb singură pe stradă sau cu metroul cu muzică în urechi.
Ruby are un tatuaj pe umărul drept, două fundiţe pe spatele ambelor coapse şi mai multe piercinguri, cel mai recent fiind cel din nas.
Ai de gând să-ţi faci mai multe tatuaje?
Da, urmează să îmi termin mâna şi îmi doresc foarte mult să-mi fac şi şoldul, doar că nu am găsit încă lucrurile alea pe care sa le pun pe mine şi de care să mă leg pe viaţă.
Câte piercinguri ai în total? Vrei să-ţi mai faci şi altele?
Am 3 piercinguri. În privinţa asta nu pot să spun sigur dacă o să-mi mai fac sau nu. Acum nu simt nevoia sa îmi mai pun ceva, dar nu se ştie în viitor ce mă mai apucă. 🙂
Interviu exclusiv! Ruby: "Eu încă mă consider copil"
Fanii tăi nu prea au fost de acord cu cercelul din nas. Cât de mult te influenţează părerile lor?
Nici apropiaţii mei nu sunt de acord cu el, dar eu sunt foarte încântată şi mă simt foarte bine cu el. De asta nu cred că o să renunţ foarte curând. Nu spun că (nu voi renunţa) niciodată pentru că am avut multe piercing-uri pe care le-am scos după o anumită perioadă de timp pentru că nu mă mai reprezentau.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter