Julie Mayaya: Viaţa mea s-a schimbat mult de când am câştigat Vocea României

De Diana Zagrean, pe

Vedeţi ce a transmis câştigătoarea celui de-al doilea sezon Vocea României, Julie Mayaya, cititorilor Unica.ro într-un interviu video exclusiv.
De când a câştigat Vocea României, „congoveanca” Julie Mayaya are un program foarte încărcat şi toată viaţa ei s-a schimbat.
„Se întâmplă foarte multe lucruri cu viaţa mea, am multe experienţe noi. De exemplu, am cântat de Revelion în Piaţa Constituţiei. Pentru mine, aşa ceva este extraordinar”, a mărturisit Julie Mayaya.
Ea ne-a dezvăluit puţin şi din programul concertelor ce vor urma în 2013, atât solo, cât şi alături de fostul ei antrenor, Horia Brenciu.
Julie Mayaya: Viaţa mea s-a schimbat mult de când am câştigat Vocea României
„Acum urmează un concert caritabil la Iaşi, organizat de nişte studenţi ieşeni, după care voi pleca în luna martie cu Horia Brenciu în turneul lui naţional. La sfârşitul lunii martie ne aşteaptă Sala Palatului”, a declarat Julie, care spune că toate aceste schimbări încă o surprind şi că are un program foarte aglomerat în următoarele luni.
Despre Horia Brenciu, Julie Mayaya recunoaşte că a fost cea mai bună alegere făcută la Vocea României, deoarece a ştiut să scoată la suprafaţa talentul şi să pună în valoare talentul ei înnăscut.
„A contat foarte mult că l-am ales pe el ca antrenor la Vocea României. M-a susţinut mereu, mi-a ridicat moralul atunci când a trebuit şi mai ales a ştiut să mă pună la treabă”, a spus ea.
Familia ei a fost alături de ea pe tot parcursul concursului, atât mama ei, care locuieşte la Iaşi, cât şi tatăl ei, care se află în Congo cu afaceri.
„Toată familia mea este mândră de mine, se bucură, cred că este şi normal. Tata era în Congo când am ajuns în finală şi mi-a spus aşa: fii tare, ţine capul sus şi totul o să fie bine”, a mai povestit Julie Mayaya pentru cititoarele Unica.ro.
Julie Mayaya: Viaţa mea s-a schimbat mult de când am câştigat Vocea României
Nu numai familia a fost alături de Julie în momentele emoţionante de la Vocea României, ci şi iubitul ei, care a susţinut-o şi a fost alăturid e ea pe tot parcursul concursului.
„Iubitul meu m-a susţinut şi a fost alături de mine. Era acolo şi când veneam dezamăgită şi când aveam emoţii. A ştiut când să mă lase în pace şi când să îmi spună o vorbă bună”, a mai spus Julie Mayaya.
Ea este puţin tristă că nu mai are atâta timp liber ca înainte, mai ales că se vede rar cu familia şi iubitul ei din cauza programului foarte încărcat cu concerte şi apariţii publice.
„Pe de-o parte sunt puţin tristă că nu mai petrecem atâta timp împreună, pe de altă parte îmi trăiesc visul”, a încheiat Julie Mayaya.

Citiţi un alt interviu, mai pe larg, în noul număr Unica de februarie, care apare la chioşcuri pe 23 ianuarie.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter