Interviu exclusiv DJ Project & Adela Popescu

De Bravonet.ro, pe Ultimul update Luni, 07 decembrie 2020, 16:14

Sunt din nou pe val caci au lansat o noua piesa. Aceasta se numeste “Fara tine” si DJ Project si Adela Popescu ne-au acordat un interviu exclusiv in care ne povestesc despre noul lor single, planuri si vacanta!
Bravo: Hello, Adela si DJ Project! Am trecut deja de jumatatea verii. Ati avut vacanta? Daca da, pe unde ati fost? Unde veti mai merge si pe unde veti mai avea concerte?
Adela Popescu: Eu si iubitul meu am plecat 8 zile in New York, ne-am intors cu forte proaspete si sunt pregatita sa lansam piesa cea noua si sa incingem litoralul.
Dj Project: Nu am avut vacanta inca si nici nu se preconizeaza una prea curand. Ne vom petrece toata vara pe litoral, acolo unde vom avea concerte si unde va asteptam sa cantam impreuna “Fara tine”. De asemenea, vom ajunge si in multe locatii din tara, vom anunta pe Facebook, fiti cu ochii pe noi.
Bravo: Ati lansat un nou single. Care este povestea piesei?
Adela Popescu : Piesa se numeste Fara tine si este strigatul unei jumatati catre cealata jumatate de care s-a despartit. Durerea este cu atat mai mare deoarece amandoi stiu ca sunt suflete pereche, dar nu mai pot fi impreuna.
Vezi continuarea pe bravonet.ro. CLICK AICI!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter