Interviu cu Andreea Marin: „Ştefan nu poate fi înlocuit”

De Libertatea.ro, pe

Andreea Marin (38 de ani) se află în tratative cu TVR, televiziune în care a cunoscut celebritatea, pentru o revenire pe micile ecrane. Prin urmare, vedetei îi merge excelent pe toate planurile.
E fericită alături de iubitul ei, Tuncay, fiica ei, Violeta, îi umple sufletul de bucurie, căci e o fetiţă deşteaptă şi frumoasă foc, iar cu Ştefan Bănică jr a păstrat o relaţie de prietenie.
Libertatea: Se vorbeşte despre revenirea ta în televiziune. Ce te-a determinat să faci acest pas?
Andreea Marin: Am primit o propunere din partea Televiziunii Naţionale, căreia i-am răspuns cu plăcere, fiind o provocare aceea de a scrie un proiect special, un format amplu, dedicat postului în care am avut multe realizări. Ideile mele au fost îmbrăţişate. Căutăm soluţii pentru implementarea acestui format cât mai eficient şi avantajos din punct de vedere bugetar pentru postul naţional, dar în acelaşi timp fără să facem rabat de la calitate. Audienţa cu orice preţ nu e pentru mine un posibil scop. Nu vorbim despre un concept simplu de realizat. Nu îmi permit să fac lucruri îndoielnice, prefer să nu mă implic într-un proiect care să arate ieftin şi e momentul în care Televiziunea Naţională are o singură opţiune, după părerea mea: o schimbare radicală, care să o propulseze acolo unde merită. Dacă găsim soluţii de eficientizare astfel încât raportul preţ-calitate să fie unul echilibrat, mergem mai departe.
Se spune că şi Mihaela Rădulescu se află într-un stadiu avansat al discuţiilor cu TVR pentru a prezenta un fel de „Duminica în familie” la TVR1. Te deranjează?
Nu m-ar afecta în nici un fel şi nici nu sunt persoana potrivită pe care să o întrebaţi chestiuni legate de diverse zvonuri, pentru că nu sunt interesată despre ceea ce fac alţii, de ograda vecinului, cum se spune. Alegerea mea e să îmi fac treaba bine şi cu pasiune, să dau tot ce e mai bun în munca mea, indiferent de ce fac cei din jurul meu.
Citeşte restul interviului pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter