Interviu: Andreea Marin Bănică despre conflictul cu paparazzi

De Unica.ro, pe

„Am avut lângă mine copilul speriat de faptul că nişte nebuni băteau cu pumnii în maşină pentru a obţine oprivire, o fotografie.”


Ciprian Bălțoiu, corespondentul Digi24 în Spania, a realizat la Madrid un interviu amplu cu Andreea Marin Bănică, interviu ce va fi difuzat în ediția de marți, 29 ianuarie, a Digimatinalului, emisiune difuzată între orele 07.00-10.00 la Digi24.

Cunoscuta vedetă de televiziune din România, aflată în vizorul presei după anunțarea divorțului de Ștefan Bănică,  poveștește despre relațiile ei cu presa, mai ales cele din ultima perioadă, despre cum se împacă statutul de vedetă cu cel de mamă și despre proiectele ei de viitor. “Eu mă simt liberă și la mine acasă și nu mă plâng de intersecția mea cu oamenii normali, exista doar cativa si nici macar nu  pot spune ca presa face ceva rau, exista doar o parte a presei despre care nu stiu  dacă sunt jurnaliști cu adevărat, cred că sunt niște amatori cu pretentii  de paparazzi. Rău este că ei nu stiu că să fii paparazzo înseamnă să fii cel nevăzut, care te urmărește fără să te șicaneze, de departe. Atâta vreme  cât lucrurile se întâmplă așa e treaba lor, nu au nimic de descoperit în viața mea. Dar lucrurile se schimbă în momentul în care te urci pe  mașina în care mă aflu, cu copilul meu, pentru că asta m-a deranjat mai tare, faptul că am avut lângă mine copilul speriat de faptul ca niște nebuni băteau cu pumnii în mașină pentru a obține o privire, o  fotografie”, i-a povestit Andreea Marin Bănică corespondentului Digi24.
În interviul difuzat mâine dimineață, în cadrul emisiunii „Digimatinal”, prezentată de Anca Dumitrescu și Marius Pancu, cunoscuta vedetă de televiziune vorbește și despre scopul vizitei ei în Spania. „M-a atras aici imaginatia celor care scriu formate, sensibilitatea lor pur latină, asemănările dintre noi în ceea ce priveste reacția în fața unor momente. Am venit aici să văd un format foarte bun din descriere, pentru a-l vedea live, voi fi invitată in acel program de televiziune din partea unor producători de aici, se pare că un producator m-a plăcut foarte mult pe vremea cand lucram cu domnul Lazarov, când făceam incursiuni destul de dese la Madrid, m-a retinut si m-a cautat dupa atatia ani”, spune Andreea Marin Bănică într-un interviu amplu, realizat în Spania, ce poate fi urmărit mâine la Digi24.
În ciuda inceputului tumultuos de an, Andreea Marin Bănică i-a mărturisit lui Ciprian Bălțoiu că 2013 se anunță a fi un an bun. “Am început anul cu 4 proiecte, sper să le fac față eficient, nu duc lipsă de proiecte.  Însă nu aceasta pun în capul listei, pe primul loc este preocuparea pentru fetita mea asa ca, oricat de  provocatoare ar fi o experienta preofesională pentru mine , Violeta este cea mai mare  realizare a mea.”
Un interviu complet și complex cu Andreea Marin Bănică, ce poate fi urmărit de telespectatori marți, 29 ianuarie, la Digimatinal, emisiunea de la Digi24,  difuzată de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter