Interviu: Andra, despre muzică, familie şi fani

De Bravonet.ro, pe

Este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România şi reuşeşte, în acelaşi timp, să facă faţă cu succes provocărilor casnice. Andra este o mamă implicată în creşterea copilului ei şi o soţie în adevăratul sens al cuvântului . A crescut alături de publicul ei, de la prima piesa “În noapte mă trezesc” până la actualul hit, “Inevitabil va fi bine”.
Acum, Andra are în promovare un nou single, care beneficiază de un videoclip pe măsură. Produsul  a fost lansat,  în premieră  luni, la Happy Hour. Despre acest nou proiect, dar şi despre familie şi planuri de viitor, Andra a acceptat să ne povestească, în exclusivitate, pentru Bravonet.ro.
Bună Andra şi mulţumiri încă de la început că ai dorit să stai de vorbă cu noi! Suntem curioşi cu ce ne surprinzi de data aceasta! Vorbeşte-ne puţin despre noul single şi videoclip.
E un videoclip care sper să placă fanilor mei cel puţin cât le-au plăcut celelalte videoclipuri din ultimii ani. Eu m-am străduit să iasă totul bine şi să ofer prietenilor mei din toată ţara un material muzical pe care îl aşteptau de mult timp. Am muncit mult, dar ceva îmi spune că munca îmi va fi răsplătită, sufleteşte cel puţin.
Cum au decurs filmările videoclipului “Inevitabil va fi bine”? Eşti mulţumită de rezultat?
Dacă nu eram mulţumită, nu aş fi ajuns să-l lansez. Eu nu fac publică o piesă sau un videoclip decât dacă sunt încântată de rezultat, altfel prefer să amân. Filmările au fost un pic obositoare, dar distractive, am adunat amintiri nepreţuite, vă rog să mă credeţi.
Vezi continuarea interviului pe bravonet.ro! CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter