Inna, despre accidentul din Instanbul: ”M-am speriat foarte tare, am realizat cât de gravă ar fi putut să fie situația”

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 14 mai 2018, 12:26
Inna a trecut prin momente de groază în Turcia, după ce scena pe care cânta s-a prăbușit. Artista s-a rănit la ambele picioare și a trebuit să renunțe la concert din cauza durerilor.

Accidentul s-a petrecut în timpul unui concert pe care Inna îl susținea la Instanbul. După 10 minute de la începerea spectacolului, o bucată de scenă a cedat și artista a căzut în fața fanilor care au și filmat incidentul. După câteva momente de confuzie, cei din staff s-au grăbit să o ajute și un echipaj e prim ajutor i-a acordat primele îngrijiri. Fanii s-au liniștit după ce românca a anunțat la microfon că este bine.

Deși ar fi vrut să continue, după 25 de minute în care a cântat pansată, a trebuit să renunțe din cauza durerilor, a declarat Inna pentru Știrile PROTV.

„M-am speriat foarte tare, am realizat cât de grav ar fi putut să fie situaţia, erau şi pietre, margine din beton. Am simţit că nu m-am lovit la cap. M-am sprijit în mâini şi mi-am dorit să continui show-ul pentru că veniseră o grămadă de oameni şi nu era vina lor. Am făcut 25 de minute de show pansată, doar că la un moment dat începuseră să mi se dezmorţească rănile de la picioare şi începusem să simt tot mai mare durerea şi după 25 de minute a trebuit să mă opresc şi ne-am dus la spital. Am făcut radiografie, sunt în regulă, sunt doar zgâriate, lovite.”

Inna a postat o poză de pe patul de spital, însoțită de mesajul că, deși are picioarele bandajate, nu a pățit nimic grav. Medicii au anunțat-o că nu are fracturi.

Artista a mai spus pentru Știrile PROTV că scena era instabiliă și un dansator a căzut înaintea ei: ″În condiţiile în care nu mi s-a întâmplat asta în 10 ani de zile, asta îmi dă clar de înţeles că lucrurile nu erau tocmai ok. M-am uitat pe filmare, era instabilă scenă. Eu eram cea de-a doua care a căzut, şi un dansator a căzut înaintea mea, doar că el a fost foarte atent şi nu i s-a întâmplat nimic.”

Managerii artistei nu știu încă dacă vor lua măsuri împotriva organizatorilor.

Citește și:

Fostul Principe Nicolae a anunțat locul în care se va căsători religios cu Alina Binder

Fosta soție a lui Harvey Weinstein rupe tăcerea. Primul interviu după fenomenul #Metoo

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter